Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Nünüke nyári élménye: A hajón a következőket mondta az az illetlen idegenvezető: ...és ha hölgyek egy pillanatra abbahagynák a csevegést, hallani lehetne a Niagara-vízesés fülsiketítő robaját.
Kedves uram!

Itt a nyál, pardon a nyár. Hihi! Mindig olyan sikamlós vagyok, mondták ezt rólam már mások is, nem csak többen. Szóval, akkor maga szerint mi a fontosabb, hogy az egészség vagy hogy a pénz meglegyen? Különös tekintettel arra, hogy huzatosak az utak, ha gyorsan mennek el a kocsik a Balaton-parton.
Emilie Hart

Kedves Emilia, pardon e!

Nem akarom tudomásul venni, hogy van valaki, aki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz. Bevallom magának, nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: „Hé, a porschés Bill-lel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű
Dave-vel?"

Doki!

Azt olvasom, mi leszünk az európai etalon az adócsökkentésben. Hát most már majdnem boldog lettem ettől a hírtől. Ám! Van nekem jogom örülni, vagy ez is csak a választásig tartó dolog, amiről aztán kiderül, hogy böszmeség? Nem is kicsit? Hogyan legyek bölcs ebben a bizonytalanságban?
Fidilitesz Zoltán

Kedves Zoltán!

Nap sütött meg tán? Alapszabály a kemény világban, hogy ne örülj nagyon az adócsökkentésnek, mert az olyan, mintha a zsebtolvaj pénzt adna vissza neked taxira. Egyébként könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondoljon valami butaságra, aztán ne mondja ki! Vagy ne írja le! Főleg ne levélben!

Uram!

Annyira boldog vagyok, mert mindjárt gyerekünk lesz. Bár egy kicsit azt mondják, fiatalok vagyunk hozzá, de azt hisszük, a huszonnégy év nem is túl kevés. Ketten együtt ennyi vagyunk. Szóval, szeretnénk tudni, milyen lesz, amikor babánk lesz majd. Mondana nekünk erről pár szót?
Jocóka és Marcsika

Kedves fiatalok!

Ha kávéztatok már, akkor átérzitek: a kisbaba olyan, mint az erős porkávé. Könnyű megcsinálni, és egész éjjel ébren tart. Tíz-húsz évig garantáltan. Első időben, mert otthon van, aztán meg azért, mert nincs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan mondjam meg, meleg vagyok?

''Szia Adrien! Komoly problémám van, kérlek, segíts! 18 éves srác vagyok és meleg. Hosszú időbe… Tovább olvasom