Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 5°C | 12°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Uram! Mit szól maga ahhoz, hogy az osztrákok megint meghódítanak minket? Most fölvásárolják a Molt, amit én magam úgy szeretek, hogy havonta legalább harmincezer forintot hagyok ott azokban a gusztusos kis shopokban, ahol a pénztárgépeik vannak. Aztán habozni sem restek, ha arról van szó. Szerintem még a söreinket....
Uram! Mit szól maga ahhoz, hogy az osztrákok megint meghódítanak minket? Most fölvásárolják a Molt, amit én magam úgy szeretek, hogy havonta legalább harmincezer forintot hagyok ott azokban a gusztusos kis shopokban, ahol a pénztárgépeik vannak. Aztán habozni sem restek, ha arról van szó. Szerintem még a söreinket is privatizálják. Jó ez a magyarok népének vagy nem jó? Attól tartok, olyan olcsó lesz a benzin, mint Ausztriában, és akkor nem tudom a literenkénti nyolcvanszázalékos pénzemmel támogatni hazánk költségvetését!
Spekuláns József (Kiskendermagos)

Nézze, József!
Az önző csak magára gondol. Az irigy másokra is! Ebből a szempontból mi, magyarok most önzőek vagyunk, az osztrákok meg irigyek. De ne keseredjen el. Attól, hogy a Mol húsz százaléka osztrák kézben van, nem lesz olcsóbb a benzin. Sőt!

Hé, maga üzengető!
Jönnek az előre- meg a hátrajelzések. Az ország vagy sz...rban van vagy nincs? Én aggódom mindenen, főleg azon, mekkora az államadósságunk?
Teri, a Fekete

Arany Teri!
Én nem aggódom az államadósság miatt. Elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon magára. Ezt javaslom mindenkinek, aki hosszú életet kíván élni.


Maki!
Bevallom férfiasan, nekem a saját sorsom a legfontosabb. Meg a söröm, meg hozzá az Unicum. Ez a boldogság titka. Azért akadnak problémák, a haverokkal arról vitáztunk, mert azért kell a kultúra is, mikor cirkuszban voltunk, hogy melyik a legügyesebb állat. És egyáltalán nem beszéltünk ám politikusokról, pedig közöttük lehet keresni, de mi nem vagyunk morálisan determináltak, inkább detoxikáltak. A Jocó tegnap kapta meg az ötszörös detoxikált címet, amiért már vizitdíj-mentesség jár! Bocsi, szóval a cirkuszban büdösödtünk és jött a jeges maci meg egy fóka (bár az döglött volt, mert úgy húzták a kutyák egy szekéren), mi meg vitáztunk, melyik a legügyesebb állat. A vita végén az ambulancián sem tudtunk megegyezni. Segítsen!
Ököl Kör (Pör, Kiskancsó söntés, balra a hátsó asztal)

Tisztelt kör!
A tudomány mai állása szerint a legügyesebb állat minden kétséget kizáróan az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval képes repülni, miközben egy rétisast egyensúlyoz a hátán.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oroszoktól védi a kormány a Molt?

Tovább olvasom