Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 3°C Még több cikk.

Drágul mától a benzin

Öt forinttal drágul a benzin szerdán, az átlagos ára körülbelül 272 forintra emelkedik - értesült a holtankoljak.hu.
A gázolaj ára nem változik, marad átlagosan 253 forint 50 fillér literenként. A különböző kutaknál jelentős eltérhetnek egymástól az árak. Legutóbb május hatodikán volt változás: akkor négy forinttal csökkent a gázolaj literenkénti ára, a benzinéhez viszont nem nyúltak.

Olvasóink írták

 • 9. Celtis 2009. május 20. 13:44
  „8. Jól teszed, ha kezdesz átállni az önfenntartásra minden téren.

  Ezen kívül jól teszed, ha erre másokat is figyelmeztetsz erre, hátha máshonnan még nem hallottak róla hogy mindjárt záróra és el kellene kezdeni szedelődszködni hogy ne akkor kapkodjanak, amikor már jön a kidobó. Pusztán csak figyelmességből.”
 • 8. flexsnake 2009. május 20. 13:14
  „7. aztán most mit tegyek? Sírjak, tüntessek hogy ingyen legyen? Nem is foglalkozom már az árakkal. Sok értelme nincs. Csinálok inkább magamnak mindent. Vagy eszek fényt az még olcsó.”
 • 7. Celtis 2009. május 20. 11:54
  „flexsnake: A benzindrágulással az a baj, hogy minden szállított termék (élelmiszer, ruházat stb.) árára is hatással van, de ezt te is jól tudod.

  Amiben viszont egyetértek veled, én is úgy látom, hogy ezek már nem egy átmeneti zavar vagy spekuláció jelei, hanem következetesen és végérvényesen elindult lefelé a gazdaság. Az emberek túl sokat fogyasztanak (és most nem a magyarokra, hanem az egész emberiségre értettem), sőt exponenciálisan egyre többet, az erőforrások viszont végesek. A folyamatnak tehát egyszer meg kell fordulnia, és ezek nagy bizonyossággal már ennek a fordulásnak az első apró jelei.

  Amit pedig Nagybőgő miniszterelnökünk mondott (mondhat ilyeneket, mielőtt nagyot bőg majd), ez eddig tényleg csak operett volt.”
 • 6. Logaritmus 2009. május 20. 11:22
  „1. comet: a benzin Ausztriában is drágult a hetekben, most több mint 1 EUR-ba kerül már.”
 • 5. Zsoltee0716 2009. május 20. 11:05
  „Jaj csak az adója emelkedett.
  Brent hordonkénti 55-60$ között van!”
 • 4. flexsnake 2009. május 20. 10:38
  „Aztán ki a szart érdekel? Dráguljon. Emeljék tízszeresére, majd járnak gyalog! :D”
 • 3. sima 2009. május 20. 10:03
  „Lehet , hogy igy akarják megfékezni a döbörgő gazdaságot ???”
 • 2. sima 2009. május 20. 10:00
  „Nyilatkozhatna egy pénzügyi szakember itt a fórumon arról , hogy mitől drágul az üzemanyag 5 Ft-ot , ha időközben a forint erősődést mutat ??
  Tisztában vagyok azzal , hogy vannak hátáridős üzletkötések , és azok is befolyásolhatják az üzemanyag árát , de talán jobban meg kellene indokolni egy ilyen emelést. Mivel minden , amit szállítani kell , annak az ára emelkedni fog egy ilyen intézkedés után. Ahhoz képest , hogy milyen mértékü inflációt generáló hatása van egy ilyen emelésnek , elég lazán kezelik !”
 • 1. comet 2009. május 20. 07:42
  „kettős csapdában a lakosság. Dráguló árak, csökkenő jővedelmek.
  Azért persze ez em minedemkire igaz, hiszen Fletó vagyona ha jól tudom már az 5 milliádnálk tart. (pár éve 2-nél tartott) És a fizetését sem vette fel. Hiába, aki tud az tud.
  Biztos csak véletlen egybeesés, de egyesek vagyona inverzen és exponenciálisan mozog az ország gazdasági mutatóihoz képest, nevezetesen minél sz.rabbul áll az ország ők annál jobban állnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjfélig kell postára adni az adóbevallásokat

Bizonyos postahivatalok a szokottnál tovább tartanak nyitva szerdán az adóbevallási határidő miatt. Tovább olvasom