Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Dunaszigeten lesz Árpa lakodalma

Árpa Attila producer tavaly kérte meg barátnője kezét, az esküvőt pénteken tartják Dunaszigeten.
Árpa Attila producer és Tomán Szabina fotómodell pénteken Dunaszigeten polgári, majd szombaton Halászin a templomi szertartás során házasodik össze. A tervek szerint Kozma Imre atya adja össze őket. Ajándéklista is készült a meghívottaknak: többek közt Zanzibárra szóló repülőjegy és akusztikus gitár közül választhattak a „meglepetések" közül.

Árpa Attila és Tomán Szabina
„ A magánéletem tabu, titkolok mindent" – jelentette ki a bulvársajtónak Árpa Attila a napokban megneszelt közelgő esküvője kapcsán, amiről már hetek óta suttognak a falubeliek. A Kisalföldben olvashatnak először a hétvégi ceremónia kiszivárgott részleteiről, melyet Dunaszigeten és Halászin tartanak – jó néhány a médiából ismert meghívottal. Az évek óta köztudott, hogy Attila édesapjának, Árpa Józsefnek telke és „szigete" van Dunaszigeten, s viszonylag gyakran időzik a szigetközi településen. Most fia is itt fogad örök hűséget szerelmének.

Kápolna helyett templom

Ami biztos: pénteken délután a dunaszigeti ház udvarán tartják polgári esküvőjüket. Külön rendezvényszervezőt bíztak meg a programok és meghívók levezénylésére.

Az udvarban még egy kápolnát is szerettek volna építeni, hogy mindkét ceremóniát itt tarthassák. Csakhogy közben kiderült: a plébános csak felszentelt kápolnában eskethet, s erre már nincs mód. Így szombaton délután a halászi templomban esküdhet meg a pár: információink szerint a párt Kozma Imre atya, a Máltai Szeretetszolgálat vezetője adja össze.

Listáról lehet választani

A fotón a honlapjukon közölt ajándéklista választékát tesszök közé. kattintson a képre >>
Az interneten időközben egy portált is nyitottak a meghívottak – állítólag 180 fős, rokonok és barátok – számára. Ezen negyvenegy ajándékot neveznek meg, amit szívesen „kapnának" esküvőjükre. Ezek közül (is) lehet választani és lefoglalni: tizenhat már tegnap délutánig elkelt. Így az is olvasható, hogy Sváby András például modern zenelejátszót, Cseh Myra modell és párja pedig „szállást Zanzibár szigetén" visz nászajándékba – igaz az oda-vissza szóló repülőjegyre még senki sem jelentkezett.

Benedek Tibor vízilabdázó és párja, Epres Panni hordozható otthoni telefont nézett ki a listáról az ifjú párnak. Gazdája van már a vásárlási utalványoknak, görkoriknak, akusztikus gitárnak és a gyümölcscentrifugának. A jegyespár konkrét márkákat is feltüntet televíziók, videokártya, processzor, mosógép és DVD esetében.

De a listán találunk még síhétvégét, benzinkártyát, Zsolnay-étkészletet. Érdekesség, hogy lottószelvényeket, tánctanfolyamot és női golfszettet is vinni lehet még ajándékként. S a „meglepetések" szervezője sem akárki: ha valaki kiválasztotta, mit szeretne majd adni Dunaszigeten, a színésznő Koós Rékát – a menyasszony barátnőjét – kell keresni ebben az ügyben. Árpa Attilától is szerettük volna szerdán megkérdezni, miért éppen Dunaszigetet választotta esküvője színhelyéül, ám telefonon nem sikerült utolérnünk.

A müncheni születésű Árpa Attila a Gymnasium München középiskola elvégzése után Amerikában tanult ösztöndíjjal a University of Californián. Hazatérve Magyarországra a Színház- és Filmművészeti Főiskola produceri szakán tanult tovább. Nevéhez fűződik az 1995-ös Tolvajok című rövidfilm és a nemrégiben bemutatott Argó. Az RTL Klubnál számos műsor producere volt, például a Heti hetes, a Kész Átverés és a ValóVilág produkcióknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EB: Hiányzott a rutin

Karate

Ötödik lett a mosonmagyar-

óvári Mácsik Zsolt a közelmúltban… Tovább olvasom