Délmagyar logó

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -7°C | 0°C

Dunaszigeten lesz Árpa lakodalma

Árpa Attila producer tavaly kérte meg barátnője kezét, az esküvőt pénteken tartják Dunaszigeten.
Árpa Attila producer és Tomán Szabina fotómodell pénteken Dunaszigeten polgári, majd szombaton Halászin a templomi szertartás során házasodik össze. A tervek szerint Kozma Imre atya adja össze őket. Ajándéklista is készült a meghívottaknak: többek közt Zanzibárra szóló repülőjegy és akusztikus gitár közül választhattak a „meglepetések" közül.

Árpa Attila és Tomán Szabina
„ A magánéletem tabu, titkolok mindent" – jelentette ki a bulvársajtónak Árpa Attila a napokban megneszelt közelgő esküvője kapcsán, amiről már hetek óta suttognak a falubeliek. A Kisalföldben olvashatnak először a hétvégi ceremónia kiszivárgott részleteiről, melyet Dunaszigeten és Halászin tartanak – jó néhány a médiából ismert meghívottal. Az évek óta köztudott, hogy Attila édesapjának, Árpa Józsefnek telke és „szigete" van Dunaszigeten, s viszonylag gyakran időzik a szigetközi településen. Most fia is itt fogad örök hűséget szerelmének.

Kápolna helyett templom

Ami biztos: pénteken délután a dunaszigeti ház udvarán tartják polgári esküvőjüket. Külön rendezvényszervezőt bíztak meg a programok és meghívók levezénylésére.

Az udvarban még egy kápolnát is szerettek volna építeni, hogy mindkét ceremóniát itt tarthassák. Csakhogy közben kiderült: a plébános csak felszentelt kápolnában eskethet, s erre már nincs mód. Így szombaton délután a halászi templomban esküdhet meg a pár: információink szerint a párt Kozma Imre atya, a Máltai Szeretetszolgálat vezetője adja össze.

Listáról lehet választani

A fotón a honlapjukon közölt ajándéklista választékát tesszök közé. kattintson a képre >>
Az interneten időközben egy portált is nyitottak a meghívottak – állítólag 180 fős, rokonok és barátok – számára. Ezen negyvenegy ajándékot neveznek meg, amit szívesen „kapnának" esküvőjükre. Ezek közül (is) lehet választani és lefoglalni: tizenhat már tegnap délutánig elkelt. Így az is olvasható, hogy Sváby András például modern zenelejátszót, Cseh Myra modell és párja pedig „szállást Zanzibár szigetén" visz nászajándékba – igaz az oda-vissza szóló repülőjegyre még senki sem jelentkezett.

Benedek Tibor vízilabdázó és párja, Epres Panni hordozható otthoni telefont nézett ki a listáról az ifjú párnak. Gazdája van már a vásárlási utalványoknak, görkoriknak, akusztikus gitárnak és a gyümölcscentrifugának. A jegyespár konkrét márkákat is feltüntet televíziók, videokártya, processzor, mosógép és DVD esetében.

De a listán találunk még síhétvégét, benzinkártyát, Zsolnay-étkészletet. Érdekesség, hogy lottószelvényeket, tánctanfolyamot és női golfszettet is vinni lehet még ajándékként. S a „meglepetések" szervezője sem akárki: ha valaki kiválasztotta, mit szeretne majd adni Dunaszigeten, a színésznő Koós Rékát – a menyasszony barátnőjét – kell keresni ebben az ügyben. Árpa Attilától is szerettük volna szerdán megkérdezni, miért éppen Dunaszigetet választotta esküvője színhelyéül, ám telefonon nem sikerült utolérnünk.

A müncheni születésű Árpa Attila a Gymnasium München középiskola elvégzése után Amerikában tanult ösztöndíjjal a University of Californián. Hazatérve Magyarországra a Színház- és Filmművészeti Főiskola produceri szakán tanult tovább. Nevéhez fűződik az 1995-ös Tolvajok című rövidfilm és a nemrégiben bemutatott Argó. Az RTL Klubnál számos műsor producere volt, például a Heti hetes, a Kész Átverés és a ValóVilág produkcióknak.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EB: Hiányzott a rutin

Karate

Ötödik lett a mosonmagyar-

óvári Mácsik Zsolt a közelmúltban… Tovább olvasom