Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

E-útdíj: eredménytelen a fizetéshez kapcsolódó távközlési tender

A hirdetmény nélküli, tárgyalásos közbeszerzés a használatarányos elektronikus útdíjfizetési rendszer fedélzeti berendezéseihez kért 280 ezer SIM kártyát, továbbá adatszolgáltatást és felügyeletet.
Eredménytelennek nyilvánította a meghiúsult használatarányos útdíjfizetési tenderhez kapcsolódó, távközlési szolgáltatásra kiírt közbeszerzést az ajánlatkérő Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. - az eredmény a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A hirdetmény nélküli, tárgyalásos közbeszerzés a használatarányos elektronikus útdíjfizetési rendszer fedélzeti berendezéseihez (OBU egységhez) kért 280 ezer SIM kártyát, továbbá adatszolgáltatást és felügyeletet.

A tenderre mindhárom mobil társaság - a Telenor Magyarország Zrt., a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt. - is adott be ajánlatot.

A közbeszerzésnek a meghiúsulását azzal indokolja az ÁAK, hogy az eredeti, a „Elektronikus útdíj rendszer (UD) teljes körű implementációja" megnevezésű közbeszerzés nyertes ajánlattevője (a Getronix) január 18-án közölte: nem írja alá a szerződést. Emiatt az ajánlatkérő "nem képes" szerződni az ahhoz kapcsolódó távközlési szolgáltatásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar-román közös természetvédelmi ellenőrzések uniós támogatással

A felügyelőség és a román természetvédelmi hatóság, mint vezető partner a határ menti régiókban… Tovább olvasom