Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

eb-várók

Megalakult a jövő nyáron Sopronban rendezendő BMX Európa-bajnoki futamra a verseny szervezőbizottsága. A futam költségvetése 15–20 millió forint körüli összeg lesz.

kerékpár

A versenyt eredetileg 2006. június 3-án és 4-én rendezték volna, ám a magyarok és a hollandok közben „cseréltek”, így a soproni viadal az eredetihez képest három héttel később, június 24–25-én lesz.
Megalakult a soproni Európa-bajnoki viadal szervezőbizottsága. Az elnöke Nagy Tamás, akit ezzel egyidejűleg a versenyt szervező Soproni Autóklub BMX SE-ben is elnöknek választottak, méghozzá egyhangúlag. A szervezőbizottság tagjai: Czinderné Nagy Csilla, Pruzsinszky Tamás, Radasics Tibor és Rozsenich Tamás.
A szervezőbizottság elnöke elmondta: a közelmúltban a nemzetközi szövetség képviselői is megtekintették az EB-futam helyszínéül szolgáló soproni pályát. E tekintetben a legfontosabb feladat, hogy az minél előbb, tehát lehetőleg még ősszel, csaknem versenyre kész állapotba kerüljön, s hogy városi összefogással elkészüljenek a kiszolgálóhelyiségek, öltözők, zuhanyzók, s a pálya környezete is megújuljon, megszépüljön. Úgy gondolja, az EB-futamok költségvetése 15–20 millió forint körüli összegre rúg majd.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pápai Joci: Vigaszdíj

A megasztáros fiú elsősorban slágeres R'n'B-soul dalokat énekel első nagylemezén.

Tovább olvasom