Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

ÉDÁSZ helyett E.ON

Nevét, arculatát, dolgozói egyenruháját, igazolványát és vezetőit is megváltoztatta a megyénket villamos energiával ellátó cég, a német tulajdonú E.ON Hungária Holdinghoz csatlakozó észak-dunántúli áramszolgáltató.
A társaság, amit hosszú ideje ÉDÁSZ-ként ismertünk, csütörötk óta hivatalosan új nevet visel, ez pedig az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Rt. A bajor tulajdonos itteni érdekeltségeinek egységesítése arculatváltással jár.

Energia pirosban

Érdemes tudni, hogy az E.ON megjelenésében a piros szín dominál. Dolgozói is új, piros-sötétszürke egyenruhájukról ismerhetők fel, de emellett kártyájuk felmutatása is kérhető. Azt szintén az új E.ON-logo, -design jellemzi. Erről a cég vezetői tegnap a megújult győri ügyfélszolgálaton adtak tájékoztatást. Az Interspar bevásárlóközpontban lévő iroda több ügyfelet tud fogadni egyszerre, mint korábban.

A problémakezelésben call center, vagyis telefonos ügyfélszolgálat támogatja. Az e-iroda az interneten a www.eon-eszakdunantul.com címen érhető el. A győri ügyfélszolgálat hétfőn reggel nyolctól délután ötig, kedden, szerdán és csütörtökön délután háromig, pénteken délig tart nyitva. Hamarosan Sopronban is hasonló nyílik.

Új igazgatóság

Az egységesítés a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a minőség színvonalának emelkedését garantálja. Idén a cég 12 milliárd forintos fejlesztést tervez, nemrég igazgatóságát is megváltoztatta. Elnöke dr. Matos Zoltán lett, új tagja Patay László, aki az ügyvezetést látja el. Szintén az igazgatóság tagja Künszler Béla, az eddigi ügyvezető igazgató, aki a továbbiakban a műszaki területet irányítja, új címe szerint hálózati igazgatóként.

Ajándék a gyerekeknek

Az arculat- és a névváltoztatás alkalmából az áramszolgáltató családi programokat szervez. Győrben ma délután háromtól a plazában, Sopronban ugyancsak a plazában jövő pénteken, július 9-én délután három órától. A mai fesztivál keretében a cég két számítógépet adományoz az anyás csecsemőotthonnak, egyet a gyermekvédelmi szakszolgálatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjmentes hívásfogadás külföldön a T-Mobile-nál

A T-Mobile Magyarország előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a következő két… Tovább olvasom