Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 20°C Még több cikk.

Édes kísértések

Mi számít megcsalásnak? Egy érintés, egy csók vagy egy forró éjszaka más karjaiban?

Sztárjaink különbözőképpen vélekednek erről.

A Tárki friss közvélemény-kutatása szerint csupán a megkérdezettek 11 százaléka vallotta be, hogy partnerén kívül mással is ágyba bújt, a megkérdezettek egyharmada ugyanakkor nem tagadta: időnként óriási a kísértés.

Balázs - az RTL Klub most pénteken induló produkciója - A kísértés műsorvezetője abban biztos, hogy a férfiak többet bűnöznek. Már fejben is, hiszen gondolataikban gyakran megcsalják a párjukat.

- Az én legfőbb mércém a csók. Már egy csókot is megcsalásnak tartok - mondja.

Balázs nem tagadja, volt olyan eset, hogy bűnbe esett, de olyan is, hogy őt csalták meg.

- Manapság nagyobb a kísértés, hiszen a képernyőből adódó népszerűségem sok lány számára vonzó. Túl vagyok egy szakításon, most jól érzem magam egyedül.


Détár Enikő több mint húsz éve él gyermekei apjával, Rékasi Károllyal.  A színésznő nem tartja félrelépésnek, ha valaki lelkileg közel kerül a társa mellett máshoz is. Sőt azt sem ítéli el, ha megsimogatja, vagy szeretettel átöleli az illetőt.
 
- Nekem a megcsalás a szexuális kapcsolat. Azt, hogy én megtettem-e ezt a párommal, egyedül csak a férjem és a gyermekeim kérdezhetnék meg. Persze egy hosszú kapcsolatban van, amikor az embernek az eszébe jut: Úristen, így lesz ez mindig?! Egy perccel később pedig már arra gondolok, hogy Jézusom, elveszíthetem ezt a csodálatos embert.

Az ózdi hős, Majka csak a partnerével szemben szigorú. Nála - Balázshoz hasonlóan - egy csók már megcsalásnak számít. A VV1 sztárja nem tagadja, hogy sok lányt átvert, amikor már nem szerette őket. Abban is biztos, hogy ő is volt felszarvazott, bár erről soha nem talált bizonyítékot. Majka ugyanakkor  leszögezi, most csak egy nőnek él: Kiss Ramónának.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatkoztak a csütörtöki hölgyek

Lolleh Bellon nem ismert szerző. Kötetét hiába keresnénk könyvtárak polcain. Darabja sem a színházi… Tovább olvasom