Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Égési sérülések miatt vesztette életét egy csecsemő

Égési sérülések miatt vesztette életét egy három hónapos csecsemő Nyírbátorban - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.
A vizsgálat jelenlegi állása szerint a kisfiút az anyja felügyelet nélkül hagyta otthon két, szintén kiskorú testvérével együtt. A legkisebb gyerek babakocsiban feküdt, amely feltehetően a mellette felállított hősugárzótól kapott lángra - ismertette Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A megégett csecsemőt karban vitték a mentőállomásra, de már nem lehetett rajta segíteni. A csecsemő két-, illetve ötéves testvérét füstmérgezéssel szállították kórházba - tájékoztatott a százados.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt rendelt el nyomozást, a kihallgatások megkezdődtek.

Olvasóink írták

 • 7. clarification 2011. január 07. 18:15
  „Véleményem szerint, minden esetben a cselekedetet kell minősíteni, és nem a személyt. Aki el tudja választani a viselkedést, és a hovatartozást, az jár el helyesen. Persze ez nem könnyű tudom, mert nagyban nehezíti a gyakorlatban tapasztalt tények sorozata.”
 • 6. flexsnake*** 2011. január 06. 18:19
  „5. kedves liberális barátom. Amerikában a négereket és a mexikóiakat annyira utálják, hogy a kormány válságtanácsot hozott létre a bevándorlók és az afroamerikaiak bűnözésének kezelésére. De ők nem rasszisták.
  Náluk ha az elkövető néger akkor azt el is mondják.
  Költözzön melléd egy cigánycsalád, ismerd meg a kultúrájuk, raboljanak ki és éjszaka a mamit is látogassák meg.Védd a szerethető kultúrájuk, de ne akard, hogy egy valamirevaló fehér szeresse a bűnözőcigányokat.
  Az én fizetett áramdíjából lop áramot .....! Nem vagyok én cigány, hogy sírassak egyet is :D”
 • 5. tothkornel6785 2011. január 06. 17:28
  „A csecsemőt nagyon sajnálom.De amit itt írnak felháborító!Ha cigány ha nem akkor is van lelke, egyébként a cigányoknak is van rendes házuk.De látszik hogy magyar rosszindulatú ember írhatta ezeket.Amerikában például hány fajta nép van pl.Néger,indián és nem utálják meg háborúznak egymással,ott elfogadják hogy kik élnek ott és tiszteletben tartják őket attól függetlenül hogy más népek.Itt magyarországon ha valaki (többség) meglát az utcán egy cigány származású embert már abban a pillanatban a rossz jut az eszébe,mert hogy lopnak meg bűnöznek,de a magyarok is lopnak, ezért nem kéne őket lenézni attól függetlenül hogy cigányok.A gyerekek még nem loptak csak az annyjuk, a gyerekek nem tehetnek vagy tehettek semmiről.”
 • 4. dodó 2011. január 06. 10:18
  „3. hozzászólás < apátfalvi* > 2011.01.05. 19:53

  "A 27 éves asszony elmondása szerint a boltba ment ki, három kisgyermekét felügyelet nélkül hagyta otthon, s mire visszaért, a házban keletkezett tűzben meghalt a babakocsiban alvó, három hónapos kisfiú - mondta a százados. A lángok valószínűleg az illegálisan bekötött árammal működtetett hősugárzótól keletkeztek - tette hozzá a szóvivő. A kisfiú két testvérét, kétéves nővérét és ötéves bátyját füstmérgezés gyanújával vitték kórházba a mentők.

  Fülöp Gergely tájékoztatása szerint az áramlopás miatt a rendőrség külön eljárást indít, valamint felvetődött a kiskorúak veszélyeztetésének gyanúja is az ügyben, ezért a rendőrség értesíti a gyámhatóságot. Az anya szabadlábon védekezhet." (MTI)

  Kérdés?”
 • 3. apátfalvi* 2011. január 05. 19:53
  „Biztos cigányok voltak. Csak a cigányok háza tud kigyulladni, a fehér emberé az éghetetlen, vasbeton bunker alapú ház. Csak a cigányok hagyják magukra egy 5-10-15-20 percre a gyereküket, a fehér embernél ez nyilván elképzelhetetlen, mivel ha nincs ki vigyázzon addig a gyerekekre, osztódással kettőt csinál magából.”
 • 2. flexsnake*** 2011. január 05. 18:28
  „cigány?”
 • 1. dodó 2011. január 05. 16:38
  „Romákok-é vótak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biszku-ügy: a Legfőbb Ügyészség sem nyomoz az 1956-os megtorlást elrendelő belügyminiszter ellen

Gellért Ádám a Legfőbb Ügyészség elutasítása ellenére is küzd az igazáért. Felelősségre akarja vonatni az 56-os szabadságharcot ellenforradalomnak nevező Biszku Bélát. Tovább olvasom