Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 3°C Még több cikk.

Egészségpiac

Győr. A Zichy-palotában, a Családi Intézetben lesz az Egészségpiac idei rendezvénysorozatának első találkozója holnap délelőtt 9 órától. Előadók: Miklósyné Bertalanfy Mária WHO-koordinátor, dr. Somogyi Tivadar nőgyógyász (változókori életmód), Bakodyné Etlinger Melinda (intim torna), dr. Papp Zsolt (tinédzserambulancia), Huszár Margit (időskorúak táplálkozása), dr. Nemes Tibor (mozgásszervi betegségek). A helyszínen délután 1 óráig vérnyomás- és vércukorszintmérés, és egyéb vizsgálatok várják az érdeklődőket.

Lezárják az utat

Győr. Vasárnap lezárják a Móricz Zsigmond rakpart Újkapu u. és Vörösmarty u. közötti szakaszát, ezért a Kisalföld Volán 11-es és 16-os számú helyi járatú autóbuszai az Ergényi-lakópark és Sárás irányában terelőúton, a Széchenyi hídon közlekednek. A belváros irányában útvonaluk változatlan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mint a borsó meg a héja

Ugyanannak a pulóvernek a női és a férfi változatát vették egymásnak, egymástól függetlenül, meglepetésképp. Ugyanúgy esznek, azaz csak addig tartják a kést a jobb, a villát a bal kezükben, míg összevágják a húst, aztán megcserélik azokat. Feldmann Genovéva és Flohe Róbert több hasonlóságukat jelző dolgot is fel tudna sorolni. Úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja. Tovább olvasom