Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Egy falubelijére támadt a szalaszendi polgármester

Földre lökte, majd megverte a polgármester Szalaszenden - ezt állítja egy helyi férfi. Az eset még szombaton történt a Borsod megyei faluban.
A megvert férfi azt mondja, azóta szédül, fáj a feje, és képtelen ellátni a munkáját. A polgármester viszont tagadja, hogy bántotta volna a férfit, szerinte rosszakarói azért vádolják a veréssel, hogy elmozdítsák hivatalából.

Az egyik szemtanú a Független Hírügynökségnek azt mondta, a polgármester megállt autójával az egyik kocsma előtt, egy iszogató társaság mellett, és hirtelen egyiküket leteperte a földre. Az állítólag megvert férfi, Somosi Sándor a Független Hírügynökségnek azt mondta, megsérült a nyakcsigolyája, azóta szédül, fáj a feje, és nem tud dolgozni.

A polgármester és a férfi egyaránt azt állítja, évek óta rossz a viszonyuk. A férfinak az nem tetszett, hogy a polgármester korábban a lovait az ő földjén legeltette. A polgármester szerint azonban az állítólagos áldozat néhány helyivel együtt évek óta el akarja őt mozdítani posztjáról. Verbecz István állítja, az dühítette fel, hogy a férfi - úgymond - csúnyán beszólt neki. Ennek ellenére állítja, nem bántott senkit, és erre tanúi is vannak.

A polgármester azt mondja, a rendőrség is elfogult vele szemben. Ezt bizonyítja szerinte az a felvétel, amit az eset után rögzített: rendőrségi autóval szállították haza a férfi tanúit. Hogy kinek van igaza, a hatóságok döntik majd el. A férfi feljelentette a polgármestert a rendőrségen, a polgármester pedig rágalmazás és becsületsértés miatt az ügyészséghez fordult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átverte, majd levélben kért bocsánatot a csaló

Levélben kért bocsánatot áldozatától egy csaló Karcagon. A férfi egy hete egy 68 éves helyi férfinek… Tovább olvasom