Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Egy híján harminc

Kézilabda Grabo- plast-ETO 44 (23) Békéscsaba 15 (8)

Győr, NB I-es női mérkőzés, 1500 néző. V.: Pech, Vágvölgyi.


HERR O.
KOVACSICZ 6
Bradeanu
GÖRBICZ 7/4
Djokic 4
GOGIRLA 6
VÉRTEN 9
Cs.: PETRÓCZI (kapus)
TEMES 1
Bódi 2
Lazer
NAGY K. 5
Herr A. 3/3
Mörtel 1

Edző: Róth Kálmán

Hétméteresek: 10/7
Kiállítások: 4 perc
Veress
Valyuch 3
Szekeres 1
Forczek
Hajdu 2
Zsuzsa 4/3
Kelemen 4
Cs.: Mészáros (kapus)
Brecska
Tóth K. 1

Edző: Rapatyi Tamás

Hétméteresek: 3/3
Kiállítások: 10 perc
Az idei utolsó bajnoki mérkőzésén lassan melegedett bele a játékba a Graboplast-ETO. Láthatóan nem hangolódtak rá igazán a meccsre a győriek, mert több olyan helyzetben is hibáztak a játékosok az elején, melyből máskor „csukott szemmel” is könnyedén betalálnak. Szép lassan azért így is elhúztak a zöld-fehérek, s percről percre vette fel a ritmust a csapat. A folytatásban már ismét szemre tetszetős dolgokat produkáltak Görbiczék, s az első félidőben érezni lehetett, a végére csak egyetlen kérdés marad: mekkora különbséggel sikerül legyőzni a sereghajtók közé tartozó békéscsabaiakat.
Szünet után pillanatok alatt húsz gólra nőtt a különbség – éppen háromszor annyi lőtt gólnál járt a bajnok, mint a vendéggárda (30–10) –, s bár egy rövid időre „megálltak” húsznál a csapatok, azért nem kellett sokáig idegeskednie a győri B középnek, hogy harmincat számoljon ellenfelére. Továbbra is gyönyörű dolgokat produkáltak a zöld-fehérek, bár a végén ki-kimaradozott a figyelem, így végül „csak” huszonkilenc góllal sikerült győzni.
Az őszi szezont hibátlanul az élen záró Graboplast-ETO tulajdonképpen úgy nyert nagy fölénnyel, hogy igazán meg sem izzadt. A célt így is elérte: szép sikerrel búcsúzott közönségétől.
Róth Kálmán: – Köszönjük szurkolóinknak az egész éves szurkolást. Előzetesen úgy terveztük, hogy megpróbáljuk hibátlanul zárni az őszi szezont.
Rapatyi Tamás: – Túlságosan megijedtünk a tiszteletet parancsoló bajnokcsapattól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eminens diák

Tovább olvasom