Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Egy (pót)kerékkel kevesebb

"A mindig tökéletességre törekvő kollégánk, Miskolczi Róbert képszerkesztő négy-négy hibát rejtett el saját fotóin, amelyeket nemrégiben készített a budapesti autószalonon..."
Lapértékelés

Egyik testvérlapunkat szerkesztő kollégánk külföldi útja előtt kicsit összecsapta az előző napi számot. Tesztelésre kapott autójával már megérkezett, amikor utolérte a főnök, és rövid lapértékelést tartott. Képünk a viszonylag egyirányú telefonbeszélgetés végén készült.

Hibákért mobilszámok

A mindig tökéletességre törekvő kollégánk, Miskolczi Róbert képszerkesztő négy-négy hibát rejtett el saját fotóin, amelyeket nemrégiben készített a budapesti autószalonon. A szerkesztőségben ezeket még senkinek sem sikerült megtalálni, így most olvasóink élhetnek a nagy lehetőséggel: a megfejtők ugyanis hozzájuthatnak a képen látható – autókat valamelyest takaró – hölgyek mobilszámához.

Szolgálati autó, képzett sofőrrel

Lapunk Pótkerék melléklete nagy érdeklődéssel kísért közbeszerzési eljárást hirdetett szolgálati autó beszerzésére. Fontos pályázati kitétel volt, hogy alkalmanként, egy-egy hosszú hétvége erejéig, jól képzett szolgálati sofőrt is igénybe vennénk. Képeinken a még versenyben lévő autók, jól képzett vezetőikkel, a szállító mindkét esetben a Lamborghini. Döntés csak jövőre várható

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Palesztin rendőrök lepték el a rafahi határátkelőt

A Gázai övezetben uralkodó állapotok, a törvényesség hiánya miatti felháborodásukban palesztin… Tovább olvasom