Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Egyedül a Jobbik képes megmenteni az országot?

A jelenlegi politikai erők közül egyedül a Jobbiknak van meg a hitelessége, amely ahhoz szükséges, hogy a mélypontról kiemelje, és megmentse Magyarországot - jelentette ki Vona Gábor, a párt elnöke Újfehértón.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke a szabolcsi városban megrendezett lakossági fórum sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy az áprilisi választásokon a párt minden megyei és országos képviselőjelöltjétől győzelmet vár, a második és harmadik hely "számukra nem elegendő".

Vona arra is emlékeztetett: három hónappal a választások előtt eddig egyedül a Jobbiknak van kész választási programja az asztalon, sem az MSZP, sem a Fidesz nem tett még le hasonlót, ezt pedig a "választókkal szembeni bűncselekménynek" nevezte a párt elnöke.

A párt miniszterelnök-jelöltje a Radikális változás című program kapcsán elmondta: a Jobbiknak van még meg egyedül az a hitelessége, amely ahhoz szükséges, hogy Magyarországot a mélypontról kiemelje.

A Jobbik jelenleg az egyetlen olyan politikai erő, amely ma képes Magyarországot megmenteni - közölte Vona Gábor, majd hozzátette: a párt az ország gazdasági válságból való kiemelését, a közbiztonság megszilárdítását és a nemzettudat erősítését tekinti a legfontosabb feladatának. Az újfehértói fórumon mintegy háromszázan vettek részt, többen a jogerősen feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájában mentek el a rendezvényre.

Olvasóink írták

 • 5. flexsnake 2010. január 31. 20:00
  „Egyedűl a jobbik okoz annyi kárt az országnak mint az utóbbi ezer évben az összes idióta. Nem baj. A jobbiknak pont az a feladata hogy az idiótaságaival csökkentse az ország nemzetközi megítélését, így a külföldi tőke jelentős beáramlását. Ami azért is jó mert lehet kétes pénzeket behozni pártkasszában meg nemzetinek hazudni miközben egy szélsőséges párt. Az mszp és az szdsz gyűjtőszervezete a jobbik, egykori kiszesekkel, és mostmár bilincsbevert jelöltekkel. Igen, gazdasági büncselekmény miatt. Mert ők ugye csak jót akarnak... :D”
 • 4. k.elvis 2010. január 30. 18:29
  „A Jobbik-é a jövő.Az összes többi parlamenti párt leszerepelt,nincs idő még 4 elcseszett évre.”
 • 3. Agyalapi 2010. január 30. 13:52
  „Nagyon hiteles a programjuk. Nekem rémlik különben, hogy volt már Magyarországon egy nemzetmentő párt, de hogy miért tűnt el, arra nem emlékszem.”
 • 2. rozator 2010. január 30. 10:14
  „Amikor elfoglaltuk az "ősi" magyar földet, az elmaradott 1000 éves keresztények igy imádkoztak: a magyarok nyilaitól ments meg uram minket! Meg a fajtájuktól!(mifajtánktól)”
 • 1. dodó 2010. január 30. 09:39
  „A jelenlegi helyzetben: IGEN!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az év legfényesebb, legnagyobb teleholdja lesz

Az év legnagyobb és legfényesebb teliholdjában gyönyörködhetnek az érdeklődők szombat reggel… Tovább olvasom