Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Egyforintos koncert

A soproni székhelyű Nyugat-Magyarországi Egyetem hagyományteremtő céllal szervezett adventi hangversenysorozatának zárókoncertjére kerül sor
december 11-én.
Fodor Gábor fuvolaművész és Dárdai Árpád karnagy.
– A karácsony közeledtével a koncerteket ajándéknak szánjuk az egyetem karainak otthont adó városok lakóinak, hiszen az egyetem oktatói, zenét tanuló hallgatói és a karokon működő művészeti csoportok lépnek közönség elé – mondta érdeklődésünkre dr. Faragó Sándor, a Nyugat-Magyarországi Egyetem megbízott rektora.

– A soproni hangversenyre december 11-én, szerdán este 7 órakor kerül sor a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban. A konferencia-központ vezetése méltányolta törekvésünket, s jelképes összegért, egy forintért bocsátotta rendelkezésünkre a termet.

A hangverseny belépődíj nélkül látogatható. A műsorban olyan zeneművek csendülnek fel, mint például Bárdos Lajos Karácsonyi bölcsődala, Farkas Ferenc Áldott éje, ezen túlmenően Händel-, Bach-, Mozart-, Chopin-, Schubert-, Kodály- és Karai-kompozíciókat is hallhatnak az érdeklődők.
A mosonmagyaróvári, a győri és a székesfehérvári koncertek igen szép látogatottságnak örvendtek. A soproni este jelenti a kezdeményezés záróhangversenyét, és szeretnénk, ha a műsort itt is nagy szeretettel fogadnák – mondta Faragó Sándor.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai Filmakadémia: Fassbinder-díjas a Hukkle

Pálfi György Hukkle című alkotásának ítélte oda a zsüri az Európai Filmakadémia Fassbinder-díját,… Tovább olvasom