Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Egymilliós támogatás

Munkahelyteremtő beruházások támogatására pályázati programot hirdetett a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium. Az egymillió forint vissza nem térítendő támogatásra az egyéni vállalkozók is pályázhatnak.
A megyei munkaügyi központ igazgatója, Rimányiné Somogyi Szilvia elmondta: a program célja az új munkahelyek létrehozásának ösztönzése, a tartós foglalkoztatottság biztosítása, a munkanélküliség csökkentése.
A pályázók körét kiterjesztették a belföldi székhelyű gazdasági társaságokra, közhasznú társaságokra, állami vállalatokra, szövetkezetekre és az egyéni vállalkozásokra egyaránt. Rimányiné Somogyi Szilvia elmondta, hogy a támogatás vissza nem térítendő, új munkahelyenként legfeljebb 1 millió forint vehető igénybe, amihez kiegészítő támogatás is párosul.
A pályázat folyamatosan szeptember 30-ig a megyei munkaügyi központhoz nyújtható be. Bővebb felvilágosítást a munkaügyi központban, annak kirendeltségein kaphatnak az érdeklődők. A pályázati anyag letölthető a minisztérium www.fmm.gov.hu honlapról is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem az internet a célja a terroristáknak

A kiberterrorizmus veszélyét túlhangsúlyozzák, a terroristák nem csapnak le az internetre, mert a… Tovább olvasom