Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Éjszakai zajok Marcalvárosban

Marcal II. Az éjszakai tolatások újra elviselhetetlenek, több száz család szenvedi! Hol a képviselő? A zajkommandó? Azonnali intézkedést várunk!

– Négy éve levélben ígéretet kaptam a GYSEV vezérigazgatójától, hogy este tizenegy óra és reggel hat óra között nem végeznek tolatásokat a lakótelep melletti vágányokon. Pénzsóvár embertelenségnek tartom a felső vezetőségtől, hogy nem vesznek több mozdonyt a munka elvégzésére, és az emberek éjszakai nyugalmát háborgatják – nyilatkozta Horváth László marcalvárosi képviselő.

– Hatáskörömön túlnyúlva eddig is mindent megpróbáltam elkövetni az éjszakai tolatások megszüntetéséért, ezúton tisztelettel hívom fel a GYSEV-vezetőség figyelmét, ha az előzetes ígéretüket megszegve továbbra is tolatásokat végeznek éjszaka, tüntetések szervezésével fogom megbénítani forgalmukat.
A környezetvédelmi felügyelet többször végzett zajmérést a helyszínen, az értékek viszont a törvényben előírt határérték alatt voltak. A GYSEV tájékoztatása szerint vasárnap este 11 óra 20 perckor érkezett egy dízelmozdony az állomásra, mely 30 percet tartózkodott ott, valamint 2 óra 57 perckor egy villanymozdony, de tolatást nem végeztek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Londonban utcát neveztek el Kapuvárról

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom