Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Elektroszmog, földsugárzás

Az elektroszomog és a földsugárzás problémájáról megoszlanak a vélemények.

Az elektroszomog és a földsugárzás okozta problémákról még az egyes családokban is megoszlanak a vélemények. Általában a feleségek azok, akik döntő többségében igényelnék a biztonságot adó védelmet a család egészsége érdekében, de a másik fél ezt értelmetlen dolognak tartja, mert nem hisz benne. Nem ő a hibás, hanem az a „környezet", amelyben kapja az információkat. Pedig már régóta nem hit kérdése ez az egész. Azt nem kell senkinek bizonygatni, hogy a materiális, megfogható és látható világot a láthatatlanok építik fel. Atomok, protonok, neutronok, kvarkok és a többi. Valószínű, hogy a legtöbb embernél éppen ez okozza a zavart, mert az efféle sugárzást nem látja, nincs szaga és nem tudja megfogni. Olyan ez, mint a szén-monoxid, amely minden fűtési szezonban megszedi a maga áldozatait. Az elektromosság és a földsugárzás által okozott anomáliák ugyanezt teszik, csak lassabban. Ráadásul nem az elsődleges hatás okozza a betegséget, hanem a másodlagos, a hatására a sejtekben bekövetkező élettani elváltozások miatt ártalmas.

Melyek ezek a hatások?

Elsősorban rengeteg adenosin-trifoszfát (ATP) használódik el, ez nem más, mint a sejtek mitokondriumaiban termelődő ún. „életenergia". Amennyiben ez az energiaszint a „stresszorok" miatt nagyon lecsökken, a szervezet megbetegszik, mégpedig ott, ahol genetikailag vagy egyéb ártó életmódtényezők (dohányzás, elhízás, stressz stb.) miatt a leggyengébb.
Ettől a ponttól kezdve még nagyobb jelentősége van annak, hogy különösen a hálószobánkban, tehát ott, ahol aludni, pihenni kell(ene), ne legyen sem elektromos áram által okozott magas érték, sem geopatikus sugárzás, mert igen nagy mértékben terheli folyamatosan, éjszakáról éjszakára a szervezetünket. Éjszaka kell a szervezetünknek pihenni, a sejteknek regenerálódni, az új sejtek születése (apoptózis) pedig ne rossz (patológiás) rezgésekben szülessen meg. Ha megbetegszünk, kialakul a gyógyszertolerancia-változás, mely röviden azt jelenti, hogy addig hatnak a gyógyszerek gyógyhatásai, amíg vissza nem fekszik újra oda, ahol a fekhelyét tovább éri elektroszmog, vagy a földsugárzás valamelyik formája.
Ezért nagyon fontos a lakásunk pontos, objektív műszerekkel való mérése!

Mit kell tudni a mérésekről?

A mérés összehasonlítás! Amit mérünk, azok rezgésszám-szimmetria által meghatározott hullámok. Amivel mérünk – a műszer –, szintén rezgésszám és szimmetria által meghatározott hullámokból áll. Közvetlen méréshez elengedhetetlenül fontos, hogy amit mérni akarunk, annak legyen a műszeren belül valami megfelelője, amihez azt a bizonyos mérni kívánt dolgot hasonlítani tudjuk. És itt van a probléma. A radiesztéziás mérés lengyel pálcával, ingával a következő módon történik: a mérés előtt megváltozott tudatállapotba kell kerülni úgy, hogy az alapregulációt semmilyen külső inger ne tudja befolyásolni, majd a megfelelő kérdésfeltevés után a keresendő anomália megtalálása esetén egy másfajta rezgés éri a mérő személy szervezetét, ezáltal egy bonyolult izomtónus-összehúzódás okán a mérő személy kezében elmozdul a pálca vagy az inga. Igen ám, de ahhoz, hogy ez legalább megközelítően pontos legyen, elsősorban sok-sok gyakorlás szükséges, és még ennél is fontosabb,  hogy testileg, lelkileg, szellemileg százszázalékosnak kell lenni!

Ez majdnem lehetetlen! Ezért fordul elő sajnos az, hogy hívnak két vagy három radiesztétát, és mindegyik más-más rajzot tesz le a lakás beméréséről. Ez nagyon nagy probléma, mert akivel ez megtörténik, annak örökre elveszi a hitét, hogy a földsugárzások valóban mennyire ártanak, ráadásul, ha egy családot rossz helyre fektetnek, akkor nem megoldották a problémát, hanem megcsinálták!

Műszeres lehetőség

Utóbbi problémák miatt lett óriási jelentősége annak, hogy egy németországi biofizikai intézetben elkészült az a műszer, amellyel meg lehet mérni a földsugárzás anomáliáit, fizikai mértékegységekkel ki lehet fejezni, valamint számítógépen megjeleníthető, majd kinyomtatható!
Aki minket igényel (tel.: 06-20/9160-583) lakása felmérésére, annak még nagyobb részletességgel elmondunk mindent, alátámasztva a műszerek adta lehetőségekkel, és kiegészítve ennek megfelelő életmódtanácsokkal. (X)

Gyürüsi József természetgyógyász bioenergetikus

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elődjét méltatta beszédében XVI. Benedek pápa

Méltatta elődje, II. János Pál "roppant örökségét", és felidézte utolsó napjainak szenvedését a… Tovább olvasom