Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Életét mások segítése tölti ki

„ Az a legfontosabb ember, Hársné Unger Klára szakgyógyszerész, természetgyógyász. A tudását folyamatosan bővítő, elhivatott gyógyító. A homeopátia, a Bach-virágterápia és a gyógynövények jó ismerője. Életét mások segítése tölti ki, de közben kitartóan keresi a maga útját.

akivel találkozol! "
– Nagyon régen, még kezdő gyógyszerész koromban kaptam a fenti idézetet egy kollégámtól, és valamiért nagyon mélyen rögzült bennem. Azóta nézek olyan szemmel az emberekre, hogy melyikük milyen üzenetet hordoz a számomra.
– Nap mint nap sok emberrel találkozom, legtöbben a problémájukkal keresnek fel, de mindig tudom, hogy az, aki éppen előttem áll, valamit tartogat nekem, amiből tanulhatok. Nem mindig sikerül egymásra találnunk, van, hogy elmegyünk egymás mellett, de ha rádöbbenünk, mennyire azonos a gondolkodásmódunk, az felemelő érzés.
– A másik emberre irányuló figyelem annak is fontos, aki hallgat. A világban minden kis rezdülés nekem szól, segít az utamon haladni. Sokszor van úgy, hogy felteszek magamnak egy kérdést, mely napokig foglalkoztat, s egyszer csak elém áll valaki, és egy csapásra megadja a választ.
– Ki miért fontos nekem? A kisgyermekek szemében az őszinte tisztaság ragyog. Az őszinte öröm, a teljes bizalom, a hit önmagunkban. Pk még tudják, hogy nincs mitől félni. Csodálatos pillanat, amikor a szárnyaló boldogságukkal felemelnek magukkal engem is. Az idősektől a türelmet tanulom. Az olyan öreg emberektől, akik már átadták magukat az isteni rendelésnek, megnyugodtak, mert már újra tudják, hogy nincs mitől félni. Ahhoz, hogy mindezt észrevegyem, át kell adnom magam nekik. Gyakran előfordul, hogy ez nem sikerül teljesen, de amikor igen, az nagyszerű érzés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogi segítségnyújtás: nagy az érdeklődés

A jogi segítségnyújtó szolgálat tavaly ősztől kihelyezett ügyfélfogadást tart Sopronban. A bajban… Tovább olvasom