Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Életet mentett egy Főtaxis fuvarmegtagadással, ma kitüntették

"Minden rendben van? Nem kellene inkább orvoshoz mennünk?" - kérdezte Gráf István Főtaxis, az utasát, akin látta, hogy rosszul érezi magát.
"Minden rendben van? Nem kellene inkább orvoshoz mennünk?" - kérdezte Gráf István Főtaxis, az utasát, akin látta, hogy rosszul érezi magát. A hölgy hevesen tiltakozott, mondván, hogy minden rendben lesz, csak gyorsan érjenek haza. A Főtaxis azonban saját belátása szerint döntött, és 2 perc múlva már az orvosi ügyeleten voltak. István várt egy darabig, hogy folytassák útjukat, de a történet másként alakult. Az orvosi ügyeleten életmentő beavatkozást hajtottak végre, az akarata ellenére beszállított utason.

A Főtaxi Kerepesi úti székházában, a mai napon, Szunomár Tibor vezérigazgató tüntette ki azokat a Főtaxisokat, akiket a közelmúltban az utasok, pozitív visszajelzéssel illetek. A díjazottak az alapító, Haltenberger Samu arcképével és a régi székház képével szimbolizált emlékérmet vettek át. Az életmentő Főtaxis, Gráf István plusz jutalma, két főre szóló hétvégi pihenés, egy wellness szállodában.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány: megroppant a Fidesz kormányzóképessége

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke példátlannak nevezte, hogy a Fidesz néhány… Tovább olvasom