Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 3°C Még több cikk.

Életveszélyes játéksérülés Nyírvasváriban

Nyírvasvári - Mentőhelikopter vitte kórházba azt a gyermeket, aki egy nagy méretű üvegtáblába zuhanva sérült meg életveszélyesen péntek délelőtt.
13:00: Az elsődleges információ szerint az ajtót nyomták két oldalról egy másik tanulóval, amikor megcsúszva elvesztette egyensúlyát, és nekizuhant az üvegnek, ami elvágta a gyermek nyaki erét.

Az esetről Fülöp Gergely rendőrfőhadnagy adott tájékoztatást, hozzátéve, hogy az MRFK forrónyomos csoportja elindult a helyszínre, mert gondatlanságból elkövetett testi sértés alapos gyanúja miatt eljárás indul.

14:00: Életmentő tanár

Megkerestük Tóth Zoltánt, nyírvasvári polgármesterét, aki a következőket mondta el az általános iskolában történt balesettel kapcsolatban:

„A baleset körülményeit vizsgálják, de szünetben - feltehetően játék közben - tört be a bejárati ajtó üvegtáblája, és egy kipattanó szilánk megsértette a 15 éves fiú nyaki ütőerét. Az igazgató-helyettes lélekjelenlétének és szakszerű beavatkozásának köszönhetően sikerült csillapítani a vérzést a mentőhelikopter megérkezéséig, ezzel megmentette a fiú életét. A diákot jelenleg is műtik, az orvosok szerint stabil az állapota, és nagy esélye van a teljes felgyógyulásra. A tanuló szüleinek természetesen azonnali segélyt folyósítunk, amit személyesen adok majd át és amint lehet a fiút a kórházban is meglátogatom."

Az életmentő tanárt megviselték a történtek, a jelenlegi állapotából adódóan nyilatkozatot nem vállal.

15:10: A nagybácsi tájékoztatott

Délután három órakor megcsörrent a Szabolcs Online telefonja. A vonat túlvégén Jónás Ernő mutatkozott be, aki a megsérült kisfiú nagybátyja. Tájékoztatni kívánta olvasóinkat: a gyermek jól van, három órás műtéten esett át. Várják a fejleményeket. Kollégánk elindult a Jósa András Oktatókórházba, hamarosan helyszíni interjúval jelentkezünk!

Olvasóink írták

 • 2. dodó 2008. október 18. 17:04
  „15 éves kancigány és 12 éves fehér lány harca: ez utóbbi nyert

  A baleset körülményeit vizsgálják, de szünetben - feltehetően játék közben - tört be a bejárati ajtó üvegtáblája, és egy kipattanó szilánk megsértette a 15 éves fiú nyaki ütőerét. Az igazgató-helyettes lélekjelenlétének és szakszerű beavatkozásának köszönhetően sikerült csillapítani a vérzést a mentőhelikopter megérkezéséig, ezzel megmentette a fiú életét. A diákot jelenleg is műtik, az orvosok szerint stabil az állapota, és nagy esélye van a teljes felgyógyulásra. A tanuló szüleinek természetesen azonnali segélyt folyósítunk, amit személyesen adok majd át és amint lehet a fiút a kórházban is meglátogatom."
  Az életmentő tanárt megviselték a történtek, a jelenlegi állapotából adódóan nyilatkozatot nem vállal."

  Kuruc.info: "természetesen" soron kívüli segíly a szülőknek? Vajon fehérek is kapnak ilyet? A nyilatkozat visszautasításának valódi okát meg nem nehéz elképzelni. Fél, hogy meglincselik, ha elmondja az igazat. Végül is, nem véletlenül indított a rendőrség testi sértés alapos gyanúja miatt eljárást. Ilyet nem tett volna, ha csak úgy "magától" beleesik az üvegbe...
  Igen, jól sejtettük: a srác valóban cigány. Kiscsaládjával a Szon készített interjút, amely ITT található. Tipikus putriscsalád; beszédstílusukból csak úgy süt a primitívség, analfabétaság. Talán nem véletlen, hogy a gyerekük (unokájuk) is bukott...

  Arról nem is beszélve, hogy a purdé az életét a bunkórászístá fehér tanár mellett annak is köszönheti, hogy a gádzsó adófizetők állták a mentőhelikopter költségét. És az holtbiztos, hogy adóbefizetőként a család egyetlen egy tagja sem remekelt sohasem, sőt: egytől egyig mind élősködő parazita.”
 • 1. flexsnake 2008. október 18. 16:39
  „és közvetíted ahogyan gyógyúl? :D Bazdmeg de szar ez a cikk...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ámokfutó tanulóvezetőt fogtak el Berettyóújfaluban

Oktatója autójával lépett meg egy tanulóvezető pénteken délelőtt, Békéscsabán. Az ámokfutót a 90… Tovább olvasom