Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Elfogták a szolnoki gyilkosság feltételezett tettesét

Az elkövető egy férfit ölt meg Hunyadi utcai otthonában, az áldozat feleségének sikerült elmenekülnie.

Elfogták hétfő este azt a férfit, aki a gyanú szerint hétfőn megölt egy vállalkozót Szolnok belvárosában, majd elmenekült a helyszínről - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes elmondta: hétfő este Szolnok belvárosában fogták el a 49 éves T. Istvánt, aki megalapozottan gyanúsítható a kora délelőtti emberöléssel.

Az MTI kérdésére az elfogás részleteiről a szóvivő nem adott bővebb tájékoztatást, későbbre ígért részleteket.

A Terrorelhárítási Központ, valamint kommandósok bevonásával a nap folyamán több tucat rendőr kereste T. Istvánt.

A nyomozás eddigi adatai alapján a feltételezett elkövető a sértett Hunyadi utcai otthonában megölte a házigazdát, a feleségének sikerült elmenekülnie.

Korábban írtuk:

Keresi a rendőrség azt a férfi, aki hétfőn megölt egy másik férfit Szolnok belvárosában, majd elmenekült a helyszínről - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője helyszíni sajtótájékoztatón.

Pásztorné Kovács Ágnes elmondta: a Terrorelhárítási Központ, valamint kommandósok bevonásával jelenleg is több tucat rendőr keresi a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 év körüli, 160 centiméter magas, köpcös testalkatú, göndör, lenőtt hajú, borostás arcú férfit.

A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető a sértett Hunyadi utcai otthonában megölte a házigazdát, a feleségének sikerült elmenekülnie.

A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfi robogóval távozott a helyszínről. A szóvivő a lakosság segítségét kérte előkerítésében, ám figyelmeztetett, senki ne próbálja meg feltartóztatni, mert feltehetően lőfegyver van nála.

Az MTI helyszíni információk alapján úgy tudja: a bűncselekmény áldozata egy helyi vállalkozó, aki üzleti ügyben hétfő délelőtt 9 órára várta ismerősét. Meg is érkezett, de megpróbálta leütni a tulajdonos feleségét. Az asszony kiugrott az ablakon, és átszaladt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közeli épületébe, ahonnan a biztonsági őr értesítette a rendőrséget.

Az MTI szemtanúktól arról értesült, hogy a hatóságok gyorsan azonosították a tettest, aki korábban polgárőr volt. A férfi Fácán utcai ingatlanának környéket lezárták, és a helyiek szerint el is fogták őt.

Az elfogás tényét ugyanakkor Pásztorné Kovács Ágnes a sajtótájékoztatón cáfolta. Jelezte azonban, hogy időközben azonosították a keresett férfit, és a 49 éves szolnoki Tintér István után kutatnak. A gyilkosság körülményeit és okát jelenleg is vizsgálják - tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 3. majzik 2013. május 28. 08:40
  „1. Qllancs 2013.05.27. 15:37

  Ok, okozati összefüggés lehetséges !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 2. queenmargareth1 2013. május 27. 20:58
  „ilyenkor már nem írják ki a nevét...de örülök, hogy elkapták.”
 • 1. Qllancs 2013. május 27. 15:37
  „Biztosan nem fizette ki a jogosan járó bérét .
  Ma már volt egy másik gyilkosság is. ott 2 nőt ölt meg a férj? élettárs ??
  Naponta egy gyilkosság v. kettő !
  MI van a levegőben ??????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb három képviselőt sújtott pénzbírsággal az Országgyűlés

A jobbikos Novák Elődre 50 ezer, a PM színeiben politizáló független Dorosz Dávidra és Szabó… Tovább olvasom