Délmagyar logó

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 6°C | 16°C

Elfogták az eltűnt debreceni postást - fotó

A 32 éves férfi augusztus 13-án tűnt el a rábízott küldeményekkel és készpénzzel.
Budapesten fogták el azt a debreceni postást, aki augusztus 13-án tűnt el a rábízott küldeményekkel és készpénzzel - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

Dobó Dénes emlékeztetett: augusztus 13-án este az egyik debreceni posta vezetője arról tett bejelentést, hogy az egyik alkalmazottja a rábízott küldeményeket, illetve készpénzt nem kézbesítette a címzetteknek.

Rendőrök fogják közre a 2014. augusztus 18-án Budapesten elfogott debreceni postást, aki öt napja tűnt el a rábízott küldeményekkel és készpénzzel. A rendőrök a gyanúsítottnál megtalálták a rábízott k
Rendőrök fogják közre az augusztus 18-án Budapesten elfogott debreceni postást, aki öt napja tűnt el a rábízott küldeményekkel és készpénzzel.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A debreceni nyomozók a 32 éves M. S.-t hétfő délután Budapesten fogták el. A rendőrök a gyanúsítottnál megtalálták a rábízott készpénz egy részét, amit lefoglaltak - közölte a szóvivő.

Hozzátette: M. S.-t őrizetbe vették és sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják ellene az eljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a kormány tegyen le a paksi hitelről!

Az ellenzéki párt felszólítja a kormányt, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt a forint erősítése… Tovább olvasom