Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Elfogytak az „ottalvós

Augusztus 3-án elfogytak az „ottalvós" Sziget hetijegyek, „hazamenős" hetijegyet a fesztivál bejáratánál és a Nyugati téren lévő pavilonban lehet még kapni. A napijegyeket továbbra is minden Szigetjegy-árusító helyen meg lehet vásárolni.
A fesztivál népszerűségét jelzi, hogy immár harmadik éve a Sziget kezdete előtt elfogynak az „ottalvós" hetijegyek. – Huszonötezer darab „ottalvós" hetijegyet tudunk kiadni az egyhetes rendezvényre, aminek 96 százalékát már megvásárolták. Ezer jegyet azonban a Sziget kezdetére félreteszünk azoknak, akik olyan helyről érkeznek, ahol nincs jegyértékesítés – mondta Gerendai Károly, a Sziget szervezőiroda vezetője. Ezeket a jegyeket a rendezvény kezdetekor a Sziget bejáratánál, illetve a Nyugati téren felállított pavilonban lehet majd megvásárolni. Napijegyet továbbra is lehet venni, azonban érdemes ezt előre megtenni, mivel a szervezők az idei program alapján több telt házas napot remélnek.

A szervezők tudomására jutott, hogy hamisított Sziget-jegyek is napvilágot láttak. Miután ezekkel a jegyekkel nem lehet bejutni a Szigetre, a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a vásárlók a hivatalos jegyértékesítő helyeken szerezzék be Sziget-jegyüket.
Az idei fesztiválra a szervezők semmilyen állami támogatást sem vettek igénybe. Így a rendezvény 2,5 milliárd forintos költségvetését a jegyértékesítésből, a szponzorációból és a vendéglátó-, valamint kereskedelmi egységek bérbeadásából kénytelenek finanszírozni.

Az „ottalvós" hetijegyek értékesítéséből – ha csak kedvezményes áron számolunk, akkor is – mintegy 750 millió forint folyt be, ezenkívül jelentős bevételekkel kecsegtet a „hazamenős" hetijegy és a napijegy eladás is. Kiutat jelenthetett volna a Sziget számára az a megoldás is, hogy lefaragnak a költségekből, de mindez valószínűleg a színvonal esésével járt volna. Ezért a szervezők gazdagabb programkínálatot állítottak össze, és abban bíznak, hogy több napon is kitehetik a „megtelt" táblát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem gyújtogatás okozta a szlovákiai romatelep tüzét

Két eltűntet továbbra is keresnek a szlovákiai Kiszucaújehelyen, ahol az ország történetének egyik… Tovább olvasom