Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Elhúzták a polgármesterek nótáját

Soboron báloztak szombaton a megye polgármesterei. A bevételt jótékony célra ajánlották fel.
Soboron rendezték meg szombaton a megye első polgármesteri bálját. Nemes László főszervező, helyi polgármester invitálását majdnem százan fogadták el, a rendezvény fővédnöke dr. Németh Éva, a megyei közigazgatási hivatal vezetője és dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke voltak. A bál bevételét a csornai Arany János Általános Iskola és Speciális Szakiskola sérült tanulóinak ajánlották fel.

Színesedik a közélet

A megyei polgármesterek első bálját dr. Szakács Imre nyitotta meg, majd dr. Németh Éva Erkel Ferenc operáját idézve kívánt jó szórakozást a vendégeknek: „Gondold meg és igyál..." Nemes László köszöntőjében arról beszélt, hogy a megye egyik legkisebb településeként vállalták magukra a szervezést, így járulva hozzá a megye közéletének színesítéséhez.

A bevételt a csornai Arany-iskola kapja

A megnyitó után aztán nem sok pihenője volt Perlaki Györgynek, aki a talpalávalót szolgáltatta. A települési elöljárók jó hangulatban szórakoztak, melyhez az ízes vacsora és a jófajta borok adták meg az alapot. (Közben feledték az aktuális gondokat, igaz, az idei költségvetés szombaton este is gyakran került szóba.) De igencsak serénykedett Greznár Zoltán és cigányzenekara is, akik asztaltól asztalig járva húzták el a polgármesterek nótáját. Éjfélkor tombolasorsolás volt, melynek fődíját, egy birkát, Lengyel Lajos szili polgármester ajánlotta fel. A jószág aztán „házon belül" maradt, hiszen a házigazda, Nemes László felesége volt a szerencsés nyertes.
Már-már megvirradt, mire az utolsó vendégek is úgy érezték: elég a mulatságból. Búcsúzóul Nemes László megígérte, jövőre is szeretettel várja kollégáit.
A polgármesteri bál bevételét a csornai Arany-iskola sérült diákjainak ajánlották fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyorsan nő a szélessávú előfizetők száma

A Strategy Analytics piackutató csoport felmérése szerint Nyugat-Európában kétszeresére nött a… Tovább olvasom