Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Elkészült az idei munkaterv

A két nyári hónap, július és augusztus kivételével minden hónapban tart rendes ülést a csornai önkormányzat képviselő-testülete. Legközebb egy fajsúlyos téma, az idei költségvetés szerepel a napirenden.
Elfogadta ez évi munkatervét a csornai képviselő-testület. A tervek szerint a képviselők havonta egyszer tartanak rendes ülést, kivétel július és augusztus, amikor az idén is szünet lesz. Az üléseket ezentúl is hétfői napokon rendezik.
Néhány téma a következő hónapokra tervezettek közül. Februárban például a város idei költségvetéséről alkot rendeletet a képviselő-testület. Márciusban a közalapítványok működéséről készült beszámolók kerülnek terítékre, és felülvizsgálják a Csornai Többcélú Kistérségi Társulás társulási megállapodását. Áprilisban a város közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről, feladatokról szóló beszámolót tárgyalja a testület. Májusban a napközi otthonos óvoda, a Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola működéséről beszámolót, a termálfürdő helyzetéről, a jövőbeni lehetőségekről tájékoztatót hallgatnak meg a képviselők, továbbá döntenek helyi kitüntetések adományozásáról is.
Júniusban a város forgalmi rendjének helyzetéről készült tájékoztató, valamint közlekedésszervezési intézkedések meghozatala szerepel a napirenden. Szeptemberben az önkormányzat idei első félévi gazdálkodásáról hangzik el tájékoztató. Októberben Csorna hulladékgazdálkodási tervét vizsgálják felül a testületi tagok, és tájékoztatót hallgatnak meg a város környezetének állapotáról. Novemberben az önkormányzat 2008. évi költségvetési koncepcióját hagyják jóvá. Decemberben a települési szilárd hulladékkal összefüggő tevékenységről, a közterületek tisztán tartásáról szóló rendeletet módosítják és beszámolót fogadnak el a helyiadó-bevételek alakulásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szűrővizsgálat

Az Erzsébet-kórház emlőszűrő centruma (Sopron, Győri út 15.) mammográfiás szűrővizsgálatra várja… Tovább olvasom