Délmagyar logó

2016. 10. 22. szombat - Előd 6°C | 14°C

Ellopták

a megrakott pótkocsit

Egy nyerges vontató pótkocsiját a rajta lévő 22,5 tonnányi kölesszállítmánnyal együtt lopták el ismeretlenek vélhetően hétfőn este a mosonmagyaróvári bevásárlóközpont mögötti üzemi útról.
A nyerges vontató sofőrje elmondása szerint az elmúlt hét péntekjén este parkolt le és hagyta ott a pótkocsit a mosonmagyaróvári Királyhidai úti bevásárlóközpont mögötti üzemi úton. A sötétkék színű és ponyvájú pótkocsi tizennyolc nagyméretű zsákba csomagolt, összesen 22,5 tonna kölessel volt megrakva.
A sofőr azonban hétfőn este, amikor visszament a pótkocsiért, annak már csupán a hűlt helyét találta. Az eddigi adatok szerint vélhetően hétfőn este tíz óra körül lopták el ismeretlenek a járművet.
A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az említett időben a környéken tartózkodtak, esetleg látták a bűncselekményt, vagy bármit tudnak a kék színű, ponyvás, Schmitz típusú, FYX-462-es forgalmi rendszámú pótkocsiról.
Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon vagy telefonon a 96/215-957-es számon. A bejelentők adatait bizalmasan kezelik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Írja meg! Címünk: Kisalföld… Tovább olvasom