Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

elnöki reakció

Labdarúgás

Jókora vihart kavart Éliás Géza, a Hegyeshalom edzője hétvégi nyilatkozata, amelyet a Koroncó elleni megyei első osztályú mérkőzést követően tett. A szakvezető ugyan másnap elnézést kért, de részben fenn is tartotta véleményét (Éliás Géza elnézést és egyenlő elbírálást kér – 2007. március 21., 23. o.).


Erre reagált Dubraviczky Attila, a megyei szövetség játékvezetői bizottságának elnöke: „A megyében dolgozó valamennyi játékvezető nevében szeretném leszögezni, lakhe- lyüktől függetlenül mindannyian tudásuk legjavát igyekeznek nyújtani a mérkőzéseken. Egyikük sem aszerint hozza meg ítéleteit, hogy éppen melyik csapat játszik. Ami a támadási felületet illeti, éppen a csapatok kérték azt, hogy a kisebb költségek miatt ne a távolabbi körzetekből küldjük a játékvezetőket. Ráadásul az ominózus Hegyeshalom–Koroncó meccsen az ellenőr mosonmagyaróvári volt.”
Dubraviczky Attila még hozzátette: az ellenőri jelentésbe bekerült, hogy a vendégcsapat kispadjáról szidták a játékvezetőt. Ezt az első számú asszisztensnek, Bozsaki Csabának hallania kellett. Mivel ezt nem jelezte a játékvezetőnek, négy hétig nem kap feladatot.
A jb hivatalos állásfoglalását levélben is eljuttatják a Hegyeshalom csapatához.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Béres Alexandra egyénre szabott fogyókúrája

Egyedi életmód- és fogyókúrás programot kínáló kötettel rukkolt elő Béres Alexandra… Tovább olvasom