Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Előkerült az MTI újságírója

Hidvégi Balogh Attila, az MTI újságírója előkerült, családjával van.

Előkerült és otthonában, családja körében tartózkodik Hidvégi Balogh Attila, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) újságíró munkatársa, aki az elmúlt két napban nem adott életjelt magáról, és emiatt eltűntnek hitték - közölte az újságíró felesége vasárnap telefonon az MTI-vel.

Előzőleg az MTVA sajtóirodája közleményben tudatta, hogy Hidvégi Balogh Attila tartózkodási helyét sem családja, sem munkatársai nem ismerték, illetve nem volt tudomásuk arról, hova távozott.

Az újságíró csütörtökön távozott munkahelyéről, saját kérésére pénteken Monoron volt kirendelt helyszíni tudósítóként, vasárnap már nem jelent meg munkavégzésre.

Hidvégi Balogh Attila eltűnésének híre vasárnap bejárta a magyar hírportálokat, családja a Facebookon közzétett felhívásban kereste az újságírót.

Korábban

Eltűnt Hidvégi Balogh Attila, az MTVA újságíró munkatársa két nappal ezelőtt. Az MTVA kéri azokat, akik az újságíró hollétéről tudnak, jelentkezzenek az alap közönségszolgálatánál.

Hidvégi Balogh Attila tartózkodási helyét sem családja, sem munkatársai nem ismerik, illetve nincs tudomásuk arról, hova távozott - közölte az MTVA sajtóirodája az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Hidvégi Balogh Attila
Hidvégi Balogh Attila

Az újságíró csütörtökön távozott munkahelyéről. Saját kérésére pénteken Monoron volt kirendelt helyszíni tudósítóként, vasárnap már nem jelent meg munkavégzésre.

Az MTVA kéri azokat, akik bármit tudnak Hidvégi Balogh Attila hollétéről, vagy látták valahol az elmúlt napokban, jelentkezzenek az MTVA Közönségszolgálat telefonszámán (+36 1 759 5050), illetőleg a kozonsegszolgalat@mtva.hu e-mail címen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a Fidesz kérjen bocsánatot a magyaroktól!

A kormánypárti politikus bocsánatkérésre szólította fel az MSZP elnökét Szanyi Tibor szocialista… Tovább olvasom