Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Elsőbbség helyieknek

Tizennégy pontba foglalta össze négy évre szóló választási programját a Fidesz–KDNP csornai polgármesterjelöltje – tudtuk meg a péntek esti tájékoztatón. Dr. Turi György közülük is kiemelte a kórház megmentését, a munkahelyteremtést, a Vilmos park rendbetéte-

lét, a közintézmények felújítását, építési telkek kialakítását. Fontosnak tartja, hogy azonos feltételek mellett a helyi kis- és középvállalkozások prioritást élvezzenek. Úgy vélte, olyan körülményeket kell teremteni, hogy a fiatalok szülővárosukban telepedjenek le. Felhívta a választók figyelmét, hogy „tartózkodjanak a hamis prófétáktól”, mivel Csornán a Fidesz és a KDNP a valódi jobboldali párt.

Dr. Dávid József, a Fidesz helyi elnöke szerint a sok halaszthatatlan feladat mellett arra kell törekedni, hogy a fiatalok érezzék jól magukat a városban, legyen lehetőségük a lakáshoz, családi házhoz jutáshoz.
Háncs Károly, a KDNP helyi vezetője kijelentette: az ismertetett program a reális, megvalósítható. Hozzátette, hogy az önkormányzat gazdálkodásában viszont elengedhetetlen a szemléletváltás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport

Máriakálnok–Dunakiliti 2–7 (1–1). Gsz.: Mátyás, Fülöp, ill. Kurucz (3), Sipos, Hajós,… Tovább olvasom