Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Eltűnt francia lány - hat embert keres a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán délután két felvételt tett közzé internetes oldalán: az egyiket a Madách téren, a másikat a Roosevelt téren rögzítette a térfigyelő kamera.
Hat embert keres a rendőrség a decemberben eltűnt francia lány, Bretnacher Ophélie ügyében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán délután két felvételt tett közzé internetes oldalán: az egyiket a Madách téren, a másikat a Roosevelt téren rögzítette a térfigyelő kamera.

Az első felvételen jól látszik, hogy a lány egy piros kabátos férfi és egy taxisofőr mellett halad el. A másik felvétel alapján egy fekete dzsekis férfit keresnek, aki a lány eltűnésének idején a hídon sétált, illetve egy taxis jelentkezését várják, aki autójával rövid időre megállt, majd továbbindult a Lánchídon. Ezen a felvételen egy másik, fekete ruhás ember is feltűnik, valamint egy kapucnis hátizsákos férfi is látszik. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri magát vagy autóját, az jelentkezzen, illetve, ha valakinek fontos információja van az üggyel kapcsolatban, az jelentkezzen a rendőrségen, vagy írjon elektronikus levelet a 02rk@budapest.police.hu címre.

A francia diáklány december 4-én tűnt el Budapesten. Bretnacher Ophélie Aureliáról egyelőre annyit tudnak, hogy este egy VII. kerületi szórakozóhelyen volt a barátaival, innen egyedül indult el. Táskáját, benne személyes irataival és telefonjával a Lánchíd pesti pillérénél találta meg egy Magyarországon tanuló olasz egyetemista. Azóta külön nyomozócsoport alakult a felkutatására. Néhány héttel ezelőtt a francia és magyar rendőrök egy speciális szonárral is átvizsgálták a Duna több száz méteres szakaszát, de a diáklány holtteste nem került elő.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. flexsnake 2009. január 23. 16:51
  „Mondjuk nem néztem volna végig hanem 112...

  Vagy hirtelen felindulásból, önvédelemből elkövetett nemi erőszak :D”
 • 22. MD2009 2009. január 23. 06:12
  „Flex!

  Miután jól szétanyáztuk egymást, érzem olyan közelinek a kapcsolatunkat, hogy kérdezzek valamit.:-)

  Ugyanis nem jól vigyáztál az álmomra. Ma éjszaka a társasházunk ablakából néztem végig, ahogy egy CIGÁNY leszereli az összes utcán parkoló autó dísztárcsáját. Éjjel negyed három volt, én teljesen véletlenül csak egy pillanatra kinéztem az ablakomon. Miután pillanatokon belül megjelent a bűntársa, egy taxis, és "csak" a dísztárcsára mentek, inkább végignéztem, és ma szeretnék tenni az ügyben. Tudom a taxi típusát, rendszámát.
  Te mit tennél a helyemben?”
 • 21. flexsnake 2009. január 22. 20:33
  „Md, veled ellentétben én olyan poszton dolgozom ahol nem válalhatom magam nagy nyilvánoság elött. Tudod vannak még ilyen barmok mit én akik arra vigyáznak hogy te még holnap is élve kelj fel a pihe-puha ágyadból.
  Vezirke én személyesen is pofánváglak és ez különösebben nem okoz bennem lelki törést.
  A képen nem fegyverrel hadonászom hanem rajta szerepel az egyik csuzlim, amire mellesleg engedélyem van ;)
  Tudod a fegyvertartásnak vannak szabályai, csak megbízható ember kaphat aki agyilag is alkalmas. Te nem :D
  De ha továbbra is sértegetsz akkor elgondolkozom egy jhírnév megsértése peren. Egy százast levasalnék rólad :D
  Annyira együgyü vagy hogy észre sem veszed hogy miközben kommentelek, te már kínodban megpróbálsz lenyomozni :D Használd a googlet! De sajnos semmi személyest nem fogsz találni.
  Ennyi? Ha érvekkel már nem megy mert elbuktál akkor cikized a tengerimalacom meg a stukkerom? :D
  Hu te radikális :D Röhög a vakbelem.”
 • 20. MD2009 2009. január 22. 20:15
  „Flex, most már tényleg utolsó megjegyzésem, és kiszálltam...
  Milyen ember vagy te, aki még az iwiw-en sem mered vállalni az arcod és a neved? Te tartod magad európai gondolkodásúnak, te ,aki egy fegyverrel hadonászol a képeken? Te képviseled a józan észt? Te, aki cigányozol a blogodban? Te kéred valakitől számon, hogy szélsőséges?
  Öreg, te elmebeteg vagy.”
 • 19. Nostradamus 2009. január 22. 19:53
  „Én csak azt nem értem, hogy miért csak most tették ezt közzé? Eddig nem látták a felvételt? Vagy netalán szándékos a késleltetés...?”
 • 18. vezír 2009. január 22. 19:23
  „Flexnake!Nagyon igaza van az előttem szólónak!Az én fejemben is megfordult már,hogy ez a provokatív viselkedés valamiféle kisebbségi érzést palástol!Sőt valószínűleg súlyos önbizalom hiányban szenved ezáltal itt elektronikus úton próbál minden ember fölé kerekedni,és azért ilyen alpári primitív módon,mert ahhoz,hogy disztingváltan fejtse ki a véleményét sajnos nagyon alul iskolázott!De lehet,hogy nem esnék túlzásba,ha arra következtetnék,hogy valamiféle külső hatásra sérült az elméje és így került ebbe a nem beszámítható állapotba!Mert az ilyen ember aki ekkora nagy nyilvánosság előtt ilyen trágár szavakkal meri becsmérelni,és megalázni az embertársait azt már nem merészségnek hívnám,hanem beszámíthatatlanságnak!Egy normális gondolkodással bíró ember,még ha hirtelen felindulásból is de meggondolatlan dolgokat írt akkor ennyi mocskolódás után már behúzná fülét-farkát és gyorsan megszűnne létezni,még mielőtt bajba nem kerül!”
 • 17. flower 2009. január 22. 18:59
  „Nem értem miért bántjátok flexsnake-t, nem is ő kezdte. Ha nyersebben is fogalmaz, de a véleményét írja. Nem baj az.
  És szerintem logikus is amit mond.”
 • 16. MD2009 2009. január 22. 18:45
  „Flexsnake, minden újabb beírásoddal bizonyítod, hogy milyen tanulatlan, primitív, bunkó vagy. Büszke lehetsz magadra. Neked ez jutott, ha már egy dupla nulla vagy az életben, legalább szörfözés közben nagy királynak érezheted magad. Ez legyen a legnagyobb örömöd!”
 • 15. flexsnake 2009. január 22. 17:43
  „1. ne szóljál be
  2. nem kötelező olvasnod
  3. ha volna egy kis eszed akkor látnád hogy mindenhol a józan észt képviselem
  4. de neked ilyen nickkel ez nyilván nem tünik fel....
  5. talán nem tetszik hogy kimondom amit mindenki gondol? a csaj valószínűleg nem él! Gázában jogos volt az önvédelem. Nem tetszik? Akkor csomagolj össze mert itt még vannak akik európai fejjel tudnak gondolkodni, nem szélsőségesen. Nem érdekel a helyesírás, majd kijavítod és maszturbálsz rá, leszarom.”
 • 14. vezír 2009. január 22. 17:18
  „Flexsnake!Te tényleg nem félsz attól,hogy megver a jó Isten? Esetleg feljelent valaki?Mert ez már felháborító,hogy mit engedsz meg magadnak!Hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú,provokatív, faragatlan "ember"?Nincs semmilyen rossz érzésed miután ki gondolod,és leírod ezeket az aljas átok hangzású mondatokat? Beléd egy csöpp jóindulat sem szorult!Van egyáltalán a földön olyan személy akit emberszámba veszel és megbecsülsz?Vagy egyáltalán mi a célod azzal,hogy minden cikkel kapcsolatban lemocskolod az összes többi hozzászólt? Te senkivel semmilyen témában nem értesz egyet!Ez egy kicsit gyanús!De végig néztem és nincs olyan cikk amihez nem szóltál volna hozzá.Nagyon bízom benne,hogy valaki megelégeli és megteszi a kellő lépéseket a likvidálásod érdekében!Az ilyet az országban sem szabadna megtűrni nem,hogy a blogon!Ja és,ha valaki ekkora arccal rendelkezik mint te tanulja meg az alapvető helyesírási szabályokat,és nem téveszti el,hogy melyik szavakat írjuk pontos j-vel és melyiket ly-nal!Így csak kiröhögteted magad főleg azokkal,akiknél fölöttébb valónak érzed magad,talán mindenki tudja,hogy miért!De nagyon vigyázz,mert a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát!”
 • 13. flexsnake 2009. január 22. 16:47
  „md2009 te meg feküdj vissza édesanyád mellé és ne szólj be mert semmi közöd hozzá hogy mit kommentelek vagy mit nem. Itt is ugyanúgy mint a többi cikknél a tényállásra reflektáltam ha neked ez nem tetszik akkor menj vissza akurugyinfodra vagy a hungarikádra.
  Nem biztos egyáltalán hogy büncselekmény történt, sokkal valószínűbb az öngyilkoság. És kár azzal jönni hogy nem olyan fajta vagy hogy nincs jele. Az ember egyik pillanatrol a másikra képes megváltozni és dönteni. Ha leugrott a hídrol akkor nem olyan biztos hogy nem akadt meg valahol a víz alatt vagy addigraq mire a vízben keresni kezdték már símán elvihette a sodrás. Nagyon nagy az a duna, bárhol partra vetthette a víz és akkor ott bomlik a holtteste miközben keresik a híd közelében. Teljesen nyom nélkül nem tünnek el az emberek. Itt például a táskályát megtalálták. Az öngfyilkosokra jellemző hogy magukkal viszik a cuccaikat de leteszik a helyszinen, nyomot hagyva a későbbi azonosításhoz. Ha büncselekmény történt volna vagy emberrablás akkor a nyomok ezt egyértelmúen mutatták volna.
  Jelenleg a legvalószínúbb hogy nem él.”
 • 12. flexsnake 2009. január 22. 15:51
  „MD, söpredék vagy te kis náci. Nézd meg a tényeket: a csaj öngyilkos lett és kész. Nem kell ezt túlragozni. Ha nem tetszik akkor el lehet menni az országból, péniszsapka! :D”
 • 11. zoltanz 2009. január 22. 13:13
  „Hogy ti mit össze nem okádtok itt egymásra! Az anyákat hagyjátok békén, hisz egymással van bajotok, menjetek el a Kis-stadionba egy jó kis bunyóra, aztán békén sétáljatok haza.
  Mindettől függetlenül Flex ráérzése a dolgokra a legvalószínűbb.
  A lány biztos, hogy nem a Dunába ugrott.
  Fiatal, csinos, barátságos...
  Már a szórakozóhelyen kifigyelték
  Vagy ismerhette is a lány őket
  Minék közelebb kerülnek a zsaruk a megoldáshoz, annál kisebb lesz a lány esélye arra, hogy életben hagyják
  Ez az én véleményem. Akkor is, ha most az én lemoslékolásom következik.
  Tudjátok, ez itt egy fórum, ahol elmondhatod azt, amit gondolsz egy-egy dologgal kapcsolatban.”
 • 10. Piki 2009. január 22. 08:11
  „Ezért ne sétáljanak fiatal, csinos lányok hajnalban az utcán!!!!!!!!!!
  Egyébként Szeged se kutya, ilyen tekintetben.
  A hajnali órákban, pénz nélkül, DJ-ből hazasétáló csajokat is előszeretettel szólítanak le kigyúrt izomtornyok, fullos BMW-kel, -felkínálva az "ingyenes", kényelmes hazafuvarozást. (persze nem TAXIról beszélek!!!)
  Baromira résen kell lenni. Egy barátnőmet tavaly nyáron akarta így lecsekkolni egy fazon a Felső Tiszaparton. A csajnak volt lélekjelenléte és gyorsan felszaladt a Bertalan hídra, -irány Újszeged.”
 • 9. MD2009 2009. január 22. 06:38
  „Conquer, tüsök

  ez a cikk nem egy "tyúkperről" szól, hanem egy rendőrségi kérés egy olyan ügyben, ami szerintem borzalmas, és felháborító, hogy manapság megtörténhet.
  Ez a dióbél agyú barom flexsnake pedig itt poénkodik a témán. Tőletek, és mindenki mástól, aki olvasta, elnézést kérek a stílusért, de nagyon felháborított ennek a söpredéknek a hozzászólása, különösen úgy, hogy nála ez már mindennapos. Hasonló baromságokat írt a zebrán elgázolt járókelő esetében is.
  Flexsnake! Ne költs internetre! Feküdj vissza a guminőd mellé, és érezzétek jól magatokat....”
 • 8. Conquer 2009. január 21. 23:07
  „flexsnake

  nem szabad személyeskedni... csúnya dolog, még ha nem is te kezdted...
  A lányt szerintem kurvákat futtató cigányok rabolták el, ha sikerült betörni, akkor eladták külföldre, ha nem akkor meg nem a dunába dobták, hanem valahol elásták...”
 • 7. felhasználónév 2009. január 21. 21:51
  „/Én már nem csodálkozom semmin./”
 • 6. tüsök 2009. január 21. 21:45
  „flexsnake elmondta a megérzését,amivel szerintem senkit nem bántott meg.Sajnos benne van a pakliban,hogy nem találják meg élve.Uraim csodálkozom ezeken a felfűtött indulatokon,ami nem vezet sehova.”
 • 5. gtnet 2009. január 21. 21:27
  „flexsnake: hát kívánom neked, hogy egyszer a családod egyik tagja vagy valamelyik közeli ismerősöd hasonló helyzetbe kerüljön, mint az a szerencsétlen francia lány, ... és majd te is hasonló hozzászólásokat olvass itt a DM fórumon.

  amúgy szép napot.”
 • 4. MD2009 2009. január 21. 21:25
  „Látod, mekkora paraszt vagy?
  A saját ribanc anyáddal foglalkozzál te selejt. Remélem őt fogják így megtalálni, néhány hónap úszkálás után.”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Péntektől válságtanácskozás-sorozatot indít a kormányfő

Világgazdasági elemzőkkel, közgazdászokkal, civil- és szakszervezetekkel, tárcavezetőkkel ül le… Tovább olvasom