Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Elvágta a kábelt, áram nélkül maradt egy városrész

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közérdekű üzem működésének megzavarása bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Csongrád Megyei RFK.

Ismeretlen személy július huszadikán a délelőtti órákban Szegeden, a Belvárosi hídnál a hídtestben futó nagyfeszültségű kábelt átvágta, minek következtében Újszeged városrészben mintegy 870 lakás maradt áram nélkül fél órára.

A Szegedi Rendőrkapitányság azon személyek jelentkezését várja, akik az üggyel, illetőleg az elkövető kilétével kapcsolatban érdemi információkkal rendelkeznek.

Jelentkezni munkaidőben személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon lehet (Párizsi krt.16-22.), telefonon a 62/562-400-as szám 15-74-es mellékén, munkaidőn túl pedig hívhatják a 107-es, a 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 100.000 Ft jutalmat ajánlott fel, nevének titokban tartása mellett. Főkapitány úr a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. augusztus 2.

Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A csúcsok szerelmese

Az adrenalintúrákkal leginkább az erősebb nemet lehet lázba hozni. Búvárkodás a Vörös-tengeren vagy… Tovább olvasom