Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Emma barátok közt

Hamarosan egy igen csinos hölgy tűnik fel Berényi András életében. Az ismeretlen szépség még csak tizenöt éves.

Azt, hogy pontosan milyen szerep jut neki Berényi életében, egyelőre még csak az alkotók tudják. A válaszra decemberig kell várnunk, hiszen Harmathy Emma akkor tűnik fel a Mátyás téren. Annyi bizonyos csak, hogy a szépség a történet szerint András volt egyetemista társának árván maradt kislánya.

A lányt alakító Marenec Fruzsina élete első szerepét kapta. A sorozat szeptember végi szereplőválogatásán került be. A hódmezővásárhelyi szépségnek egy budapesti barátnője mesélt a meghallgatásról. Fruzsi nem gondolkodott sokáig, azonnal jelentkezett.

- Életem legnagyobb álma, hogy színésznő legyek. Hatalmas megtiszteltetés, hogy sikerült bejutnom az ország első számú szappanoperájába - mondta Fruzsina, aki élete első szerepe miatt felköltözött a fővárosba, és iskolát is váltott.

Kezdetben heti egyszer forgat, ám a későbbiekben rendesen be lesz táblázva, hiszen úgy tudja, hogy a sorozat készítői főbb karakternek szánják az általa megformált Harmathy Emma alakját.

- Nem csak rajtam áll, hogy meddig maradok. Például azon is múlik, hogy a suliban hogyan teljesítek. Szüleim nem örülnének, ha rontanék!
 
Fruzsina ugyan csak decemberben kerül képernyőre, ám már javában forgat. A legjobban természetesen a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Péterrel barátkozott össze.

- Elfogult vagyok vele szemben, mert nagyon kedvelem. Barátságos, szimpatikus lány, akiben óriási szakmai alázat van. Minden tiszteletem az éles szemű producernek, aki felfedezte, mert személyében egy olyan fiatal került a sorozatba, aki a későbbiekben nagy színésznővé érhet - mondta a színész.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 11.20.

Tovább olvasom