Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

építik a stadion lelátóját

A keleti lelátó alapozásával tegnap megkezdődött a győri ETO-stadion átépítése. Az öltözőépületet és kollégiumot is magában foglaló első ütem 3,8 milliárd forintba kerül. Az idén el kell készülnie.

labdarúgás

Az 1977-ben átadott győri ETO-stadion rekonstrukciója az idén januárban a keleti lelátó bontásával, illetve később az öltözőépület átalakításával kezdődött meg. A bontási munkálatok után tegnap az építés is elkezdődött.
Klement Tibor, a Győri ETO ügyvezetője:
„ A Magyar Fejlesztési Bank igazgatótanácsa jóváhagyta a beruházás hitelszerződését, néhány napon belül a szerződés hivatalos aláírása is megtörténik a két fél között. A keleti lelátó építésére kiírt pályázaton a Magyar Építők Rt. nyert, amely két héttel ezelőtt az első próbaalapozást elvégezte. A tíznapos várakozás és a próbaterhelés után kiderült: a talaj szilárd, a cölöpalapozás sikeres lesz.”
Az MFB és a Győri ETO közötti szerződés aláírása után hirdetnek kivitelezőt az öltözőépület belső átalakítására és a futballkollégium felépítésére.
Az első ütem értéke 3,8 milliárd forint és a beruházást legkésőbb év végéig be kell fejezni. A rekonstrukció munkálatai ezt követően folytatódnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 07.06.

Tovább olvasom