Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Ereszcsatorna kávéval

Míg a feleség kávét főzött, az alkalmi ereszcsatorna-javítók 80 ezres számlát csináltak.

– Felhívom mindenki figyelmét, akinél a napokban ereszcsatorna-javítási ajánlattal jelentkeznek házalók, hogy mindenekelőtt az árat kérdezze tőlük – hívta fel szerkesztőségünket egy kajárpéci

fiatalember. Azt állítja, távollétében a házukba három munkaruhába öltözött férfi csengetett be, és feleségének felajánlották, hogy lecserélik a régi ereszcsatornát. Az asszonykának tetszett a gondolat, s a konyhába fordult, hogy az ajánlattevőknek kávét főzzön. Mire a frissen gőzölgő kávéval az udvarra lépett, a jövevények 20 méteres szakaszon már le is dobták a régi csatornát, és feltették helyébe az újat. A fiatalasszony csak a hevenyészett munka láttán kérdezte meg az árat: méterenként 4 ezer forint volt a válasz.
– Általában talpraesett a feleségem, de ezek a „csatornások” olyan határozottan követelték az elvégzettek után a nyolcvanezer forintot, hogy inkább kifizette őket, csak menjenek békével – meséli a pórul járt családfő, hozzátéve: a házalók az új csatornát egyszerűen föltették a régi helyébe, még a tartókat sem cserélték ki.
Mit tehetnénk ehhez hozzá? Házalók, Kajárpécen mostanában ne utazzanak a kávéra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórházi parkolás

„ Mikor tűnik már fel valakinek, hogy Csornán a kórháznál szinte képtelenség parkolóhelyet… Tovább olvasom