Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Erős Antónia visszatért

Netti bár többnyire csak pihent és olvasott, még ma sem mondható teljesen gyógyultnak. Mégis visszatért a munkahelyére.

- Az  eltűnés kellemes oka, egy másfél hetes thaiföldi nyaralás volt, a kellemetlenebb egy vírusfertőzés, aminek a nyomait még mindig nyögöm. De úgy gondoltam, hogy most már méltánytalan lenne Istvánnal szemben, ha otthon maradnék – meséli Netti.

Netti a férjével és barátaikkal még februárban utazott Thaiföldre, egy hamisítatlan turistaútra, Puketre. Bár a napimádó híradósnak igazi paradicsom a pálmafás, homokos tengerpart, azért egy picit zsúfoltnak találta.

- Már nagyon vártam, hogy menjünk. Ilyenkor jól esik egy hétre elszabadulni és melegben lenni.

Antóniát a hazatérését követő napokban azonban ledöntötte a lábáról egy vírusos betegség. A nagy szabadság után nehezen viselte a másfél hetes bezártságot.

- Türelmetlen beteg vagyok. De amikor jól rám ijesztenek, akkor mindig

betartom az utasításokat. A fülorrgégészem azt mondta, hogy miután a hangomnak is szerepe van a munkámban, ezért legalább egy hétig ne beszéljek.

Netti bár többnyire csak pihent és olvasott, még ma sem mondható teljesen gyógyultnak. Mégis visszatért a munkahelyére, ráadásul ez évben új szerep is vár rá, hiszen a Magyar Orvosi Wellness és Prevenciós Társaság díjjal tüntette ki.

- Ami azt jelenti, hogy ebben az éveben én leszek az egészség nagykövete.

Erős Antónia tehát köszöni szépen jól van és azt reméli, hogy az idén már csak nagykövetként kell egészséggel, betegséggel foglalkoznia. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képviselői fogadóóra

Boros László, az MSZP önkormányzati frakciójának képviselője pénteken 15 és 16 óra között fogadóórát… Tovább olvasom