Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 3°C Még több cikk.

Erős utórezgések az MDF-ben

Nem számítanak jelentős távozási hullámra az MDF meghatározó politikusai amiatt, hogy Almássy Kornél volt alelnököt kizárták a frakcióból illetve a pártból is.
Hock Zoltán elnökhelyettes szerint nem lesz bosszúhadjárat Almássy Kornél pártbeli hívei ellen. Boross Péter egykori miniszterelnök pedig úgy fogalmazott, hogy "nem fog meghatódni", ha helyi szinten néhányan elhagyják a pártot. Ugyanakkor MDF-es körökben azt hallani: van olyan elvárás a pártban, hogy Dávid Ibolya pártelnök menessze Kiss Gábort az Antall József Alapítvány éléről, mert Almássy Kornél barátja volt, és annak híveivel vette körül magát.

A Népszabadság ír arról, hogy nem pályázik újból az MDF Országos Választmányának elnöki tisztére Katona Kálmán, inkább a fővárosi közgyűlésben aktivizálná magát jobban ezután. Október 11-én lesz tisztújítás a választmányban, a pártból származó információk szerint Makay Zsolt Hajdú-Bihar megyei MDF-elnök és Szabó Miklós mosonmagyaróvári polgármester esélyes az elnöki posztra.

Olvasóink írták

  • 1. cyt 2008. október 03. 09:18
    „Én magam a polgári oldal szégyenének tartom azt, ami az MDF-ben zajlik már évek óta. A körülbelül félszáz szavazópolgárt számláló "tágabb" családi környezetemben az elmúlt 6 év alatt MINDEN volt MDF-et támogató rokon átpártolt már valamelyik másik polgári párt támogatói táborába (mert párttag egyikük sem volt és nem is lesz; ez már élettapasztalaton alapuló bölcsesség, amit sikeresen tovább tudunk adni az utódjainknak).”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset történt az M0-áson

Teherautó szaladt hátulról egy autóba csütörtökön késő éjszaka az M0-ás körgyűrű és az M5-ös… Tovább olvasom