Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Erotikus bárban fotóztak le két szlovákiai magyar poltikust

Erotikus videofelvétel borzolja a kedélyeket Szlovákiában. Múlt héten megjelent az interneten egy videofelvétel, amely feltehetően egy rendőrségi razzia során készült a légi erotikus szalonban. A képeken valószínűleg két dunaszerdahelyi iskolaigazgató, Ibolya Olivér és Zirig Ferenc látható.
Az Új Szó Online-on megjelent írás szerint mindketten az MKP színeiben indulnak az önkormányzati választásokon. Ibolya Olivér a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgatója, az MKP országos etikai bizottságának tagja, s a konzervatív Kondé Miklós Polgári Társulás elnöke. Zirig Ferenc városi képviselő, a Vámbéry Ármin Gimnáziumot vezeti.

A felvételen először egy meztelen női és egy meztelen férfitest látható, majd egy másik teremben három - köztük a két említett - férfi, amint kezüket a fejük fölé emelik. Az asztalon hat sörös üveg van. A felvételekről nem derül ki, mikor készültek, de a videó mellett feltüntetett szöveg szerint tavaly nyáron törtek rá a légi szalonra a rendőrök, miközben a két férfi ott tartózkodott. A felvételt tegnap estig több mint 1300-an látták.

Ibolya Olivér a Sme napilapnak az esettel kapcsolatban azt mondta: "Pozsonyból tartottunk hazafelé, és megálltunk egy sörre." Állítása szerint, mivel a történet régi, már nem emlékszik, hol álltak meg, de nem erotikus szalonban, ezért semmilyen etikai problémát nem lát. "Sört csak ihatok, nem?" - mondta.

A rendőrség nem erősítette meg, hogy a felvételek autentikusak. Mária Linkeąová Nagyszombat megyei rendőrségi szóvivő azt sem közölte, milyen vendéglátó-ipari egységben készült a videó. Valószínűleg a légi Maxim Erotic & Swinger Clubról van szó. A rendőrség nem közli, kiket igazoltattak az akció során. Nem nyilatkozott arról sem, hogyan kerülhetett ki a rendőrségi felvétel, mivel szerinte nem állapítható meg, hogy rendőrségi videóról van szó.

Bugár Béla ugyancsak a Smenek azt mondta, a helyi szervezetek döntenek a jelöltekről. Az MKP elnöke nem tudott a felvételről. Morális vétségnek tartja azt, ha iskolaigazgató erotikus intézményt látogat. Zuzana Kusá szociológus szerint a társadalom a helyi politikusnak inkább megbocsátja, ha erotikus klubban jár, mint a pedagógusnak. Megemlítette azoknak a tanárnőknek az esetét, akiket azért bocsátottak el, mert berúgtak egy iskolai kiránduláson.

hirado.hu/Új Szó Online

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Önkormányzati párttá vált a Fidesz”

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom