Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Erotikus táncórák – idősebbeknek is

Az erotikus mozgás összetevői az elegancia, az érzelmesség és az érzékiség – vallja Báló Erika. A közgazdász lány táncot, ezen belül vetkőzéstechnikát is tanít. Szerinte ha a nő táncol, az neki és szerelmének is jutalom.
Báló Erika teljes harci díszben. Fotó: Segesvári Csaba
Nyűgös feleség helyett csábos táncosnő, kopott melegítő helyett neccharisnya, magas sarkú cipő – melyik férj ne vágyna ilyen cserére, melyik férfi nem képzelte még el: a 9 és fél hét valóság is lehet. A szegedi Báló Erika szerint mindez tényleg lehetséges.

Bűvölet és csábítás

Az eredeti szakmája szerint közgazdász táncoslány ugyanis vallja: bármelyik nő képes arra, hogy erotikus táncával elbűvölje szerelmét. A tánc ráadásul nem csak a férfinak jutalom, a nő önbizalmát javítja, kisugárzását erősíti. Hab a tortán: a végzet asszonya szerephez a topmodell alkat nem kötelező. A lényeg, hogy tánc közben szépnek lássa önmagát a nő, és tetsszen magának a csábítószerepben.

– Fontos, hogy merjünk nőnek lenni. Ne legyünk például szögletesek, hiszen a mi formánk a kerek, a gömbölyded – magyaráz Erika, aki nemcsak műveli, tanítja is a táncot. A salsát, a hastáncot és az erotikus mozgást. Az utóbbi órán – egy fitneszteremben – többek között vetkőzéstechnikát tanulnak a hölgyek.

Hastáncoló dzsinn

Erika hangsúlyozza: a legfontosabb a nőies mozgás elsajátítása, de növendékei akkor sem jönnek zavarba, ha férjük egy kis otthoni sztriptízre vágyik. „Megtanuljuk elegáns mozdulatokkal lecsalni magunkról a ruhát." Az erotikus mozgás összetevői az elegancia, az érzelmesség és az érzékiség. A közönségesség azonban mindig kerülendő – vázolja a legfőbb tudnivalót Erika, majd hozzáteszi: nem hivatásos táncosokat képez. Egyébként az sem esne nehezére, hiszen Amerikában egy szurkolócsoport számára készített koreográfiát, Egyiptomban felkérték, alakítson hastáncoló dzsinnt egy filmben, Olaszországban pedig flamencót, salsát adott elő egy show-műsorban. A szegedi lány az egyetem alatt, különböző ösztöndíjakkal járt külföldön, de – mint mondta – a tánc mindig, mindenhol megtalálta. A legnagyobb bók, amit táncpartnereitől, tanáraitól kapott, az volt: sugárzik belőle az érzékiség, a nőiesség.

Nőiesen főzni

– Az egyik barátnőm alacsony, telt lány. Egy házibuliban voltunk, és mivel nagyon szeret főzni, nekiállt tenni-venni a konyhában. A férfiak megőrültek érte, azt mondták: ahogy főz, abból is árad a nőiesség – illusztrálta Báló Erika, hogy a csábító alkat nem feltétlenül S-es méret.

Az erotikus táncórák iránt elsősorban a harmincasok érdeklődnek. Ők többnyire stabil párkapcsolatban élnek, és azt szeretnék: ne váljon rutinná a szexualitás. Ha az első óra előtt zavarban vannak is, ez hamar elmúlik. A szűrt fény, a jó zene, és – ha szükséges – egy pohár koktél erre garancia. A tánc a nők természetes mozgására épül, ezért nem nehéz megtanulni.

Az élmény egyébként a férjet is megváltoztatja. – Nincs az a férfi, aki ne érezné magát férfinak mellettem, ha én igazán nő vagyok – fogalmazott a fiatal tánctanár.

Magas sarok, szűk felső

Nagy Éva szerint a férfiak értékelik a „dögös nőt", ezért is döntött úgy: megtanulja Erikától, amit lehet. – Negyven körül egy nő már önmagának is bizonyítja, hogy nő. A hétköznapokban ezt könnyű elfelejteni – mondta. Éva szerint a kezdeti félelem, idegenkedés könnyen legyőzhető, az órákon ugyanis a résztvevők nem egymást figyelik, hanem a táncra és a zenére koncentrálnak. Az átélést a különleges egyenruha is segíti: rövidnadrág, magas sarkú cipő, szűk felső, kelléknek esetleg férfiing, nyakkendő, kalap.

S hogy hogyan válik be az erotikus tánc a gyakorlatban?
– Ha az „előadás" után két hónappal SMS-t kapsz a párodtól azzal: még mindig arra az éjszakára gondol, azt hiszem, ez elég jó referencia – közölte Erika.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdekli a Gönczöl-bizottság jelentése?

Tovább olvasom