Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 20°C Még több cikk.

Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni a Lidl üzleteiben

A diszkont áruházlánc mind a 158 magyarországi áruházában érvényes fizetőeszközzé válik az utalvány december 5-től.
Erzsébet-utalvány elfogadóhely lett a Lidl is, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és Lidl Magyarország között kötött megállapodás eredményeként 2013. december 5-től a diszkont áruházlánc mind a 158 magyarországi áruházában érvényes fizetőeszközzé válik az utalvány.

A Lidl a második a diszkontok sorában, ahol Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni. A 2012 januárjától forgalomban lévő fizetőeszközt a vásárlók 2013. december 5-től teljes értékűen használhatják országszerte a Lidl áruházaiban.

A diszkont áruházlánc 2004-es magyarországi jelenléte óta dinamikus fejlődést mutat, mára már az élelmiszer kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. Működése során nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legtöbb vásárlóhoz eljuttassa kiváló minőségű termékeit, amelyeket rendkívül kedvező áron tesz elérhetővé, és amelyek között több mint 200 magyar beszállító termékei is megtalálhatóak. 2013-ban elindult „Lidl a magyar beszállítókért" programjával még nagyobb figyelmet fordít a magyar termékek arányának növelésére, a magyar gazdaság támogatására.

„Nagy öröm számunkra, hogy beléptünk az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyek körébe. Sok vásárlónk igénye válik ezáltal valóra" – mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke. „A forgalmazó szervvel történt megállapodásunk egyfajta elismerés is számunkra, hogy jó úton haladunk" – tette hozzá.

Az Erzsébet-utalvány 2012 januárja óta forgalomban lévő béren kívüli juttatás Magyarországon, mely mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára kedvező feltételeket biztosít. Mára már az egyik legkedveltebb béren kívüli juttatás, a felhasználók száma meghaladja a 2 milliót.

A Lidl akcióval ösztönzi az Erzsébet-utalvány használatát, 2013. december 5-15. között minden Erzsébet-utalvánnyal fizetett 5000 Ft után 500 Ft-os Lidl vásárlási utalvánnyal ajándékozza meg vásárlóit.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hármas karambol Nemesvámosnál

Egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők, ketten könnyebben sérültek meg. Tovább olvasom