Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Eszméletlenre vertek egy 13 éves fiút

Eszméletlenre vert egy 13 éves somodori fiút egy 15 éves somogyaszalói kamasz Kaposváron a színházparkban - közölte az MTI-vel a kaposvári rendőrkapitányság pénteken.
A mentőszolgálat csütörtökön délután értesítette a rendőrséget arról, hogy egy eszméletlen fiút találtak a parkban. A kiérkező rendőrök a kihallgatások során megállapították, hogy a fiút bántalmazó fiú társaságában lévő három másik fiatal nem vett részt a verésben, ők passzív szemlélői voltak az eseményeknek. A bántalmazó és társai azt mondták, a fiú kötözködött velük, mindenképpen verekedni akart, végül a vita tettlegességig fajult - áll a közleményben.

A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Olvasóink írták

 • 15. novaklaszlo56 2009. november 22. 14:17
  „Igen Jozicsenko, igazad van!
  Mégis, amiről beszélsz, az csak az érem egyik oldala. A másikon egy biztonságosan élhető, kiszámítható, mindenki számára VALÓBAN EGYENLŐ JOGOKAT ÉS ESÉLYEKET biztosító társadalmi felépítménynek kellene lennie. Ez pedig már messze nem hatósági, bűnüldözési, igazságszolgáltatási, hanem ÖSSZTÁRSADALMI felelősség. Tekintve azonban, hogy ebben az országban morálisan minden szétcsúszott, egyre nagyobb nyomás nehezedik a hatóságokra, akik viszont szintén e viszonyok közepette éldegélő magyar emberekből állnak. Itt kb. vége is a dalnak: a kígyó a farkába harapott. Szóval rohadtul nehéz lesz, de ugyanakkor, ahogy mondják: innen szép nyerni. Vagy mind, együtt, vagy senki.
  Ami a liberalizmust illeti, én szabadságelvű vagyok, de a szemléletembe NEM FÉR BELE a többiek érdekeinek, jogainak megsértése, a nyugalmuk megzavarása, származásuk, nemi identitásuk, engem nem sértő életvezetésük, stb., stb. miatti megbélyegzése, elítélése. Hogy jobban értsd: felháborít a diszkrimináció MINDEN formája (pro és contra!); a bűncselekmények (tekintet nélkül az elkövető kilétére, származására); súlyosan önsorsrontónak tartom azt, a középkort idéző, dogmatikus, ÖNSORSRONTÓ sötétséget, amellyel nyomorgatjuk egymást (pl. Alkotmány ide, vagy oda: a buziknak kuss legyen, már így is túl sokat megengedtünk nekik); és még estig sorolhatnám az önmagunk elleni ostoba vétkeinket. De abban teljesen egyetértek, hogy a közérdeket veszélyeztető, bűnpártoló liberalizmus és ÖSSZNÉPI korrupció(!) nemcsak rombolja a társadalmat, hanem a legbrutálisabb bűncselekmény, amely egy társadalom ellen elkövethető! És ebben, mi, magyarok, úgy tűnik nagyon profik vagyunk.
  Szerintem erre sajnos hosszú távon kell berendezkednünk, kedves Jozicsenko. Ezért aggódom annyira a kölykeink miatt.”
 • 14. jozicsenko 2009. november 21. 12:46
  „11. hozzászólás novaklaszlo56 2009.11.20. 23:38 igen, és egyetértek veled

  a sok kis apróság, ami kezdődhet bárhol, de mindenkire érvényes -mszp-sre, fideszesre, segélyezettre, nyugdíjasra, menedzserre, kőművesre, mindenkire- az vezethet ki minket

  de ehhez az kell, hogy gyors, hatékony, kiméletlen, PÁRTFÜGGETLEN, egymástól szétválasztott bünüldözés és igazságszolgáltatás legyen: nem fizetek BKV jegyért, mert: szalainé, mert a kopaszt nem bántják, mert a hangosat nem bántják, mert, mert, mert (egyébként kerékpárral járok, de mindegy)

  a liberálisok egyik álma, kedvenc hivatkozási alapja a multikulturalizmusra (London mellett) New York, ami a 90es évek elejére absz. élhetetlen lett: a megoldást Rudolf Giuglian hozta el: mindenkire, a legkisebb büntelkövetőre is lesulytottak: bliccelt? graffitizett? csak egy táskát lopott el? rendőrség, azonnali ítélet

  azonnal

  párhuzamba állítva a hazai képviselő közelről sem liberálisok, inkább anarchisták (igen, az szdsz-t szidom):

  - van megélhetési bünözés (ami miatt vidéken nincs megélhetés, ugye, 20e Ft alatt a bűn nem bűn: szabálysértés, amiért max pénzbüntetés jár a jegyzőtől, de azt a büdös életbe nem fizeti be az elkövető)
  - a graffiti Demszky szerint diszitő elem (végülis, ha nem harcolsz ellene, állj az élére)
  - a rendőrség inkább azt igazolja, akitől nem fél (igen, ez van, szégyellje magát miatt Kuncze és Drazsé, aki tönkretette)”
 • 13. flexsnake 2009. november 21. 09:11
  „12. és ugye mennyivel kevesebb sérüléssel jár ha a poént lőjük le :D”
 • 12. novaklaszlo56 2009. november 20. 23:45
  „Flexsnake (10):
  xD!
  A józan ész és a mosoly fegyverének még tok, vagy táska sem kell, mégsem hordjuk mostanában magunknál. Pedig nagyon hatékonyak, és igen kellemes a karbantartásuk is. Látom, a Te arzenálodban még megvannak e csodafegyverek :D!
  Üdv!”
 • 11. novaklaszlo56 2009. november 20. 23:38
  „Hát, Jozicsenko, egy kicsit más megfogalmazásban sokmindenben egyet tudok érteni veled: az embert kímélve, de a bűnt következetesen és kíméletlenül üldözve, érvényt, tekintélyt kéne már szereznünk a törvényeinknek! A jogalkotásunk bűnös anomáliáit és durva hiányosságait is rendeznünk kellene (pl. a hatályos jogszabályainknak nem szabadna folyton vitatható, sőt kifejezetten ellentmondásos pozícióba kerülniük az 1949. évi XXI. törvénnyel, közismertebb nevén az Alkotmánnyal)! Ebben viszont nem az SZDSZ a hibás, sőt, ennek a pártnak még érdemei is vannak ez ügyben. Mondom: is, mert azért nem ilyen egyértelműen pozitív az ő szerepük sem, ahogyan egyikünké sem az mostanában. Mind ludasak vagyunk, így, vagy úgy e haza siralmas állapotában! Nincs kivétel!
  A baj az, hogy csak az ilyen durva "ívkisülésekre kapjuk fel a fejünket, és elfelejtjük, hogyan élünk, hogyan és hová jutottunk, és főleg, hogy mi mindent kéne másként tennünk AZONNAL! "Igen, igaz! De miért pont én, amikor a többiek sem...?" stb. Igaz? Nagyon nehéz dolgunk van, és a kölykeinknek ezerszer nehezebb örökséget hagyunk hátra! Én ezt nagyon szégyellem! Értesz engem, ugye?”
 • 10. flexsnake 2009. november 20. 23:29
  „Gyűlöljük az erőszakot, ezért hordunk fegyvert :)
  Valamivel csak meg kell akadályozni :D”
 • 9. jozicsenko 2009. november 20. 22:00
  „7. hozzászólás novaklaszlo56 2009.11.20. 17:15 hála az extratoleráns szdsz-nek mindenkinek van joga mindenhez

  csak a kötelességeket felejtik el- ha rajtam mulna, az ilyeneket kicsapatnám az iskolából, de legalábbis egy évre eltiltanám: lopás, drogok, verekedés? nem kell bíróság, börtön, stb, max közmunka

  de a szülőnek addig nincs a gyerek után egy megveszekedett fillér sem! semmi! se segély, se szoctám, se családipótlék!!!!!

  hidd el, ha ezeket csak a pénztárcájuknál fogva elkapod, maguk tesznek rendet: a gyereked agyonveri a másikat? hol voltál? miért nem figyeltél rá? pár elrettentő itélet és hamar elterjed a hire, hogy nem az ővék a világ!

  (az szdsz meg takarodjon a jóbüdösfenébe)”
 • 8. Otaku 2009. november 20. 18:59
  „gondolom, ez is egyfajta színes kultúra része, amit nekünk, a csendes többségnek, tolerálni illik.”
 • 7. novaklaszlo56 2009. november 20. 17:15
  „Már eléggé cudar világ van, Jozicsenkó! És attól tartok, ha rád hallgatunk, tényleg lesz még cudarabb is.”
 • 6. novaklaszlo56 2009. november 20. 17:11
  „Tessék már végre hozzászokni ezekhez az eseményekhez is, és felszisszenés nélkül, mint magától értetődőt, tudomásul venni! :@ Vagy pedig... ki-ki folytassa belátása és kedve szerint!”
 • 5. jozicsenko 2009. november 20. 17:08
  „egy aki verte meg 3 aki nézte

  és az áldozat akart verekedni: hihetőbb, ha a hindu télapóról kérdezek...

  nem baj, lesz még cudar világ magyarországon az összes liberális fajvédővel együtt lehet menni a fenébe...”
 • 4. dodó 2009. november 20. 16:48
  „"Lehet, hogy Cozma cigányozott!" (Mohácsi Lívia, bíróság által kimondott hazaáruló, volt SZDSZ-es EU képviselő, roma származású megélhetési cigányfajvédő)”
 • 3. kekeczke 2009. november 20. 16:26
  „egyedül nekitámadt a svéd bandának ! ! !”
 • 2. 19701230 2009. november 20. 16:24
  „az eszméletlenség 8 napon belül gyógyul”
 • 1. 751510 2009. november 20. 16:20
  „hihető...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mobilszolgáltatást indított a posta és a Vodafone

Mobilszolgáltatást indított Postafon néven a Magyar Posta és a Vodafone Magyarország, péntektől 721… Tovább olvasom