Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Eva-bejelentkezés: ma még lehet

Ma van az utolsó nap az eva-adókörbe való bejelentkezésre, aki elfelejtette volna, ma még pótolhatja.
Mint arról beszámoltunk, december 1-jével kezdődött és december 20-ig tart az az időszak, amikor jelentkezni lehetett, illetve mával még lehet azoknak, akik 2005-től az eva szerint kívánnak adózni.

Megújítani nem kell a régit

Nem kell megújítani a bejelentkezésüket az evás vállalkozóknak, amennyiben már idén is ilyen módon adóztak és az új esztendőben is e mellett az adózási mód mellett maradnak. Az új bejelentkezésekre azok az egyéni vállalkozók, kft.-k, betéti társaságok, szövetkezetek, ügyvédi irodák, végrehajtó irodák, szabadalmi ügyvivő irodák, erdőbirtokosi társulatok, közkereseti társaságok jogosultak, amelyek éves bevétele nem több 25 millió forintnál, és 2003-ban és idén már működtek.

Mik a feltételek?

Feltétele a bejelentkezésnek, hogy belföldi bankszámlával kell rendelkeznie az adózónak, a lakossági folyószámla ezt helyettesíti. Mint dr. Horváth Szabolcs, az APEH megyei igazgatóságának tájékoztatási vezetője tegnap a Kisalföldnek elmondta, a hét végéig mintegy hétszázan jelentkeztek újólag az eva-körbe. Az APEH ügyfélszolgálati irodái ma nyújtott ügyfélfogadási időben, este 6 óráig várják a bejelentkezőket. Ma éjfélig lehet postára adni a bejelentkezési íveket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékony motorosok

A Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre ajándékcsoma-

gokkal lepte meg a… Tovább olvasom