Délmagyar logó

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 17°C Még több cikk.

Falstaff kedvence

Hozzávalók: 1,2 kg sertéscomb, 1 kg héjában főtt burgonya, 20 dkg hagyma, 20 dkg gépsonka, vaj, ételízesítő, különféle fűszerek ízlés szerint, 1 nagy pohár tejföl, 10 dkg reszelt sajt.

Elkészítés: Egy nagy tűzálló tálat kivajazunk, kibéleljük a felszeletelt főtt burgonyával és rétegezve lerakjuk a kiklopfolt hússzeleteket, a hagymaszeleteket, a gépsonkát, közben ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük a rétegeket. A legfelső réteg krumpli legyen, erre tesszük a tejfölt, majd a reszelt sajtot. Körülbelül 1 órán át sütjük fedővel, ha a hús puha, fedő nélkül pirosra, ropogósra sütjük.

Forrás Tiborné, Mosonmagyaróvár

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változik a családi pótlék szabálylai

Januártól a babakötvény mellett számos, a családtámogatási rendszert érintő változás lépett életbe. Tovább olvasom