Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Február 24.

Doktor Makk üzeni: Pályaválasztó fiatalok! Ne legyetek őrök, mert nehéz egész nap megállás nélkül állni.

Doktor Úr!

Olyan problémával fordulok Önhöz, amiben eddig még senki nem tudott segíteni, s remélem, Ön tud megoldást. Az a baj, hogy nehezen tudok elaludni. Ami önmagában nem olyan óriási probléma, de reggel korán kell kelnem, ami nagyon nehezemre esik. Kérem, ha tud valami megoldást, válaszoljon!

Münich Balázsné

Tisztelt Münichné!

Megoldást sajnos nem tudok kínálni Önnek, csupán vigaszt. Vigasztalja a tény, hogy Ön azon kevés ember táborába tartozik, aki rendszeresen és következetesen él – minél nehezebben és később alszik el, annál nehezebben és később kel.

Makkbácsi!

Peti, az óriáskígyóm kimászott a terráriumból és megette a Zoli hörcsögöt, ami Tamásé, a bátyámé. Dóri, a szomszéd kislány eddig is féltette Zsazsa kutyáját a kígyómtól, de Feri bá, az ötödiken lakó kis Feri apukája mindig megnyugtatta, hogy Peti nem veszélyes. Ez az egész titok, de félek, hogy kiderül és Magdi néni úgy vág ki Petyával – én így becézem Petit –, mint annak a rendje és a módja. Hogy tussoljam el az ügyet?
Marci

Marci!

Egy óriáskígyó veszélyes állat, nagy felelősség. Én azt mondom, valld be Tamásnak, hogy Petiben van Zoli, Magdi néni meg nem gondolom, hogy ennyire szigorú. Ha látja az őszinteséget, biztos, hogy megbocsát, hisz annál nincs fontosabb. Legfeljebb a helyes táplálkozás és hogy rendet rakj a szobádban.

Dr. Makk!
Nem akarom nagyon untatni a történetemmel, de meg kell hogy osszam önnel. Ön, gondolom egy világlátott ember, de én megdöbbentem a következőkön: így, a farsangi szezonban sok helyütt van ilyen-olyan buli. Egyik barátom, akivel rengeteget bulizunk, elhívott egy bálba, de felhívta a figyelmemet, jó lenne, ha beöltöznénk bőrszerkóba (tudja, olyan „más"-nak). Persze benne voltam a poénban, és így mentünk el. Amikor odaértünk, leesett az állam. Mindenki így nézett ki és nem volt nő. Nagyon megijedtem és hazajöttem. Azóta nem beszéltem a haverommal.
László

Na, Lacikám!

Erre csak két közmondást tudok mondani.
1. Mindenhol jó, de legjobb otthon.
2. Aki nappal legény, az legyen éjjel is az.

Tisztelt Uram!

Kihez forduljak az ügyben, hogy a főnököm még mindig nem fizette ki a karácsonyi túlórákat? 50.000 Ft-ról van szó! Nem kis lóvé! Menjek a munkaügyre, vagy mi?
Egy munkás

Tisztelt Munkás!

Ami késik, nem múlik. Lefordítva az ön helyzetére: amíg késik a pénze, legalább nem múlik el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Tamás fogadóórája

Nagy Tamás, az MDF országgyűlési képviselőjelöltje pénteken délután fél négytől fogadóórát tart a… Tovább olvasom