Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Fegyveres álrendőrök raboltak Budapesten

Rendőrség feliratú sötétkék pólót és fegyvertokot - benne feltehetően pisztollyal - viseltek azok a férfiak, akik egy bankból távozó férfit raboltak el és fosztottak ki Budapesten. Az augusztus 22-i esetről hétfőn számolt be a rendőrség.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint még augusztus 22-én, dél körül lépett ki egy XIII. kerületi bevásárlóközpontban lévő bankból az egyik ügyfél. Táskájában nagy összegű készpénz volt - hogy pontosan mennyi, azt a rendőrség a nyomozás érdekei miatt nem árulhatja el.

Miután a férfi kilépett a bankból, három, "rendőrség" feliratú, sötétkék pólót viselő férfi lépett hozzá. Rendőrnek adták ki magukat, a férfit megbilincselték és egy autóba ültették. Áldozatukkal a VII. kerületbe hajtottak és ott kitették a kocsiból, előbb azonban elvették a táskáját a pénzzel.

A rendőrség keresi a három támadót, akik az ál-akcióban fegyvertokot is viseltek, valószínűleg pisztollyal együtt.

Olvasóink írták

 • 2. nagypappa 2008. szeptember 09. 04:25
  „Azt gondolom, hogy nem kell nagy dobra verni, mekkora összeggel távozik az ügyfél elég, ha egy-két fazon tudja.
  A családi, baráti körben, kollégák közt mindig akad egy-két jóakaró. (Jó kolléga nem csak ígér, be is tart!)
  Biztosan, másikunk is meglepődne, ha nagy összeggel a táskánkba három rendőr feltartóztatna.
  A biztosító semmiféle lukat nem stoppol be, készpénzre nem köt biztosítás, nem fizet kár esetén.”
 • 1. zoltanz 2008. szeptember 08. 13:31
  „Nem stimmelnek a dolgok.
  A kiraboltnak a homlokára volt talán írva, hogy mennyi pénz volt nála? Az, hogy egyáltalán pénz van nála? Mert a bankba nem csak azért megyünk, hogy kifelé hozzuk a bankjegyeket. Ha sok pénzzel járkál, miért egyedül teszi? Miért kell nagydobra verni, hogy ekkor, meg ekkor, itt és itt ennyi meg ennyi pénzt fogok egyedül cuccolni? Mekkora vaj lehet a füle mögött, ha csak úgy, simán megbilincselik, ő nem kéri ki magának a gyanúsítást, nem kiabál ügyvédért, egyáltalán nem tiltakozik. Mert azért egy ilyen jelenetre bőven van tanú egy bevásárlóközpontban. Milyen eladósodottságot kellene most a biztosítóintézetnek bestoppolni? Bűzlik ez az egész, mint a temetetlen útszéli dög.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem biztos, hogy Dávid Ibolyának kell vezetnie az MDF-et

A szavazópolgárok körében jelentős zavar alakult ki az MDF identitásának megítélésében - derül ki a Századvég ezer fő megkérdezésével végzett felméréséből. Tovább olvasom