Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Fegyverrel ment a pénzváltóba

Mintegy 400 ezer forintot zsákmányolt az az egyelőre ismeretlen elkövető, aki fegyvernek látszó tárggyal rabolt ki egy pénzváltót szombat reggel Mosonmagyaróváron a Királyhidai úton. A rabló gyalog menekült el az Április 4. utca felé. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.
Egy ez idáig ismeretlen férfi fegyvernek látszó tárggyal rabolta ki Mosonmagyaróváron a Királyhidai úton lévő pénzváltót szombat reggel. Csuti-Kovács Krisztina százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kisalföldnek elmondta: a középkorú, ősz hajú és szakállú tettes délelőtt 9 óra 20 perckor lépett be a pénzváltóba. Az ott dolgozó nőnek egy nejlonzacskót adott és felszólította, hogy tegye abba az összes papírpénzt, miközben a másik kezében lévő fegyverrel vagy ahhoz hasonló tárggyal fenyegetőzött. A megrémült alkalmazott a kasszában lévő pénzt berakta a táskába. A rabló ezt követően a mintegy 400 ezer forintos zsákmánnyal gyalogosan távozott a Királyhidai úton át az Április 4. utca felé.
A rendőrség nagy erőkkel keresi a 45–50 év körüli, ősz, rövid hajú és szintén ősz, egész arcát borító, kétcentis szakállú, 170 centiméter magas férfit. Az ismeretlen a rablás idején zöld színq kabátot, alatta csuklyás pulóvert és kék farmernadrágot viselt. A rabláskor sapka is volt rajta, ám ezt a pénzváltóból kilépve levette a fejéről, így többen is láthatták a tettes arcát.
A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a bqncselekmény elkövetése idejében a pénzváltó környékén jártak és látták az elkövetőt, illetve azt, hogy az Április 4. utcában merre menekült tovább.
Feltétlenül várják továbbá annak az 50 év körüli házaspárnak is a jelentkezését, akik a rablás idején egy szürke színq személygépkocsival a pénzváltó közelében tartózkodtak és látták onnan kijönni az elkövetőt.
A házaspár az elkövető távozását követően még meg is kérdezte a pénzváltó alkalmazottjától: csak nem rablás történt? Ezután azonban még a rendőrök kiérkezése előtt elmentek a helyszínről. Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 215-957-es számon. A bejelentők és tanúk adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Patkányméreg került az állateledelbe

Patkánymérget tartalmaznak azok az állateledelek, amelyek legalább 14 kutya és macska halálát… Tovább olvasom