Délmagyar logó

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -4°C | 1°C

Fegyverrel rabolt ki egy postát két férfi

Fegyverrel rabolta ki a szabadegyházai postát két férfi hétfőn reggel. Személyi sérülés nem történt, a rendőrség lezárta a település környékét és ellenőrizik az átmenő forgalmat. Az egyik elkövetőről fantomképet rajzoltak - közölte a rendőrség.
A két férfi egyike előbb kilőtte a posta bejárati ajtajának üvegezését, majd mindketten az ügyféltérbe mentek, ahol a náluk levő fegyverrel pénzt követeltek, s hogy nyomatékot adjanak követelésüknek, további lövéseket adtak le. Mindkét férfi fekete ruhát, fekete baseballsapkát viselt, arcukat símaszkkal takarták el - mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőr százados tájékoztatása szerint a rablás 2-3 perc alatt zajlott le. A fegyveres elkövetők a megszerzett pénzzel a HPZ-844 forgalmi rendszámú, zöld színű, lopott Opel Astrával hagyták el a helyszínt.

A rendőrség lezárta a település környékét, s ellenőrzi az átmenő forgalmat. A helyszíni szemle több mint öt óra hosszat tartott.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nyomozóknak sikerült olyan szemtanúkat felkutatniuk, akik a utcán látták az akkor már símaszk nélkül menekülő tetteseket, személyleírást adtak róluk, s az alacsonyabb rablóról ennek köszönhetően fantomképet rajzoltak.

Az elkövetők egyike 170 centiméter magas, izmos, normál testalkatú, társa 180 - 185 centiméter magas, vékony. Mindketten 25 év körüliek.

A rendőrség nagy erővel keresi az elkövetőket, s arra hívja fel a figyelmet, hogy mivel az elkövetőknél fegyver van, senki ne próbálja meg feltartóztatni őket, hanem értesítse a rendőrség ügyeletét a 112 -es vagy a 107-es segélyhívó számon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjügy: az életerős rendvédelmi dolgozókra vonatkozik a javaslat

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője szerint az elmúlt években az öregségi nyugdíjkorhatár elérése… Tovább olvasom