Délmagyar logó

2016. 10. 22. szombat - Előd 7°C | 14°C

Fehérporos boríték az MSZP irodán

Az MSZP Nógrád megyei és salgótarjáni szervezetének címezték azt a fehér port tartalmazó borítékot, amely a tegnapi napon postai úton érkezett az irodára.
Az MSZP Nógrád megyei és salgótarjáni szervezetének címezték azt a fehér port tartalmazó borítékot, amely a tegnapi napon postai úton érkezett egy gyalázkodó levél kíséretében a Magyar Felszabadítási Szervezet aláírásával – közölte Huszár Máté városi frakció vezető-helyettes, aki szerint egy szélsőjobboldali szervezet idétlen viccéről van szó, amely alkalmas lehet a biztonságérzet csökkentésére.

Az MSZP értesítette a rendőrséget, amely jelenleg is vizsgálja, egészségre ártalmas-e a boríték tartalma.

Mint ismeretes az elmúlt hónapokban majdnem minden MSZP-szervezet kapott fehér port tartalmazó küldeményt. Dankóné Nagy Éva, rendőrségi sajtószóvivő elmondta december 22-én 9.45 órakor érkezett bejelentés a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint az MSZP salgótarjáni irodájában a postai küldemények között fehér port tartalmazó borítékot találtak.

A bejelentést követően a városi rendőrkapitányság járőrei biztosították a helyszínt. A rendőrség értesítette a katasztrófavédelem, valamint az ÁNTSZ szakembereit, akik bevizsgálják az anyagot. A szóvivő hozzátette: jelenleg a por összetétele ismeretlen, egyelőre nem állapítható meg bűncselekmény alapos gyanúja, így a rendőrség a közigazgatási szabályok szerint folytatja az eljárást.

Olvasóink írták

 • 6. LukSzusz 2008. december 24. 06:53
  „Ezeket még dinamittal sem lehet eltávolítani,de bízzunk,valakinek majd csak sikerül.”
 • 5. hazaipalya 2008. december 24. 06:38
  „Szerintem liszt volt :D”
 • 4. borkostolo 2008. december 23. 23:21
  „Kuldjenek csak port minden szinben, en csak azt kivanom hogy hasson :) Ennyi szorgos kiserlet utan valaki majd csak sikerrel jar!”
 • 3. tüsök 2008. december 23. 22:12
  „Idézet
  Jelenleg a por összetétele ismeretlen.Ez az amit kétlek.Vagy írják meg az igazságot, vagy semmit.A félinformációkkal már tele van a pásztortáskám.”
 • 2. KovácsPistike 2008. december 23. 19:30
  „Szerintem az Antikorrupcióellenes Koordináló Testület a karácsonyi sütéshez küldte a porcukrot, vagy a lisztet. Még jó hogy nem lőttek rá az MSZP-palotára, mert még karácsonykor is kereshetnék a tetteseket.”
 • 1. Logaritmus 2008. december 23. 19:09
  „Az ilyesmivel időt töltő emberek pont azon a szinten vannak, mint a szegedi bombariadós félrészeg ember és az idióta nő.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kidőlt a mindenki karácsonyfája Kaposváron

A földtől mintegy egy méterre kettétört és kidőlt a mindenki Karácsonyfája Kaposváron kedden… Tovább olvasom