Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Fejleszteni önerő nélkül is lehet

Megnyíltak az Európai Unió Strukturális Alapjainak pályázati forrásai. A Nemzeti Fejlesztési Tervben meghatározott célok eléréséhez öt programban több mint 1300 milliárd forint áll rendelkezésre.
A Regionális Fejlesztés Operatív Programban (ROP) a nyugat-dunántúli régió kerete 9 milliárd forint. A pályázati rendszer kiemelten kezeli a hátrányos helyzetű kistérségeket. Megyénkben Tét térsége mellett Csorna környéke került ebbe a kategóriába.

A Pannonhalmi kistérség átmenetileg maradt a kedvezményezetti körben. Ennek a három statisztikai kistérségnek kizárólagos pályázati lehetősége nyílik az alacsonyabb rendű közutak felújítására, valamint óvodák, iskolák bővítésére, infrastrukturális fejlesztésére.

Területi korlátozás nélkül önkormányzatok, nonprofit szervezetek pályázhatnak helyi foglalkoztatási kezdeményezések támogatására. Önerő nélkül pályázható. Döntés a pályázatokról a befogadást követő 90–120 nappal születik.

Bővebb információ a www.westpa.hu honlapon, a rop@westpa.hu e-mail címen vagy a 96/318-222-es, a 99/512-910-es és a 94/509-351-es telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fáma – Mayer Éva divat-stílustervező divatbemutatója

Tovább olvasom