Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Felállhat a gyöngyöspatai eseményeket vizsgáló eseti bizottság

Az Országgyűlés hétfőn eseti bizottságot állított fel a gyöngyöspatai események feltárására, illetve az úgynevezett egyenruhás bűnözés felszámolásának elősegítésére. A parlament 253 igen szavazattal, 96 nem ellenében fogadta el a testület létrehozásáról szóló fideszes javaslatot.
A Ház döntése értelmében az eseti bizottság egyebek mellett vizsgálhatja, hogy az ellenzéki pártok részt vettek-e az ország közrendjének, köznyugalmának megzavarásában, illetve a parlamenti képviselőket milyen felelősség terheli a Heves megyei településen történtekért.

A testület feltárná például, kik és milyen támogatással állítják be magukat valótlanul és jogellenesen rendfenntartónak, de megvizsgálnák a gyöngyöspatai romák "húsvéti utaztatásának" körülményeit, illetve, hogy kinek az érdekében állhatott a "nem létező polgárháborús helyzetről" tájékoztatnia a nemzetközi sajtót.

Olvasóink írták

  • 2. Apátfalvi** 2011. június 06. 23:22
    „Igen, nyilvánvalóan a zsidók érdekében állt a konfliktus! :D Gyöngyöspata stratégiailag fontos hely a megszálláshoz! :D

    A világnézeted faék egyszerűségű. De a faéket legalább lehet vmire használni... :D”
  • 1. dodó 2011. június 06. 22:50
    „"...megvizsgálnák a gyöngyöspatai romák "húsvéti utaztatásának" körülményeit, illetve, hogy kinek az érdekében állhatott a "nem létező polgárháborús helyzetről" tájékoztatnia a nemzetközi sajtót."

    - Hogy kinek az érdekében állt, azt ők is tudják, csak nem mondhatják ki, mert a nemzetközi "jog"védők azonnal antiszemitának, náczinak, fasisztának neveznék őket. A világbank leminősítene, az EU elítélne, a nemzetközi sajtó elhatárolódva bocsánatkérést követelne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karcagon ezer lakás maradt áram nélkül a vihar miatt

A Karcag felett hétfő este átvonuló, erős széllel kísért vihar fákat döntött ki, és ezek villamos… Tovább olvasom